Γρηγόρης Αρναούτογλου - Οι σχέσεις με τον ΑΝΤ1 και η αμήχανη συνύπαρξη με τον Λιάγκα

Συνεχίζει στον ΑΝΤ1; Θα πάει στη Μαδαγασκάρη για να στηρίξει το Nomads; Τελικά τι έγινε με τον Γιώργο Λιάγκα στον γάμο του Αντώνη Ρέμου; Ο Γρηγόρης Αρναούτογλου μίλησε για όλα στην κάμερα του "Happy Day"!


O διάσημος παρουσιαστής παραδέχθηκε πως θα συνεργαστεί ξανά με τον Έκτορα Μποτρίνι λέγοντας: "Εγώ δεν μπορώ να αφήσω αυτό τον άνθρωπο. Ό,τι μου πει θα κάνω" ενώ για τις σχέσεις με τον ΑΝΤ1 πρόσθεσε: "Εγώ όταν αποφασίζω να δεσμευτώ με ένα κανάλι για ένα συγκεκριμένο χρονικό διάστημα σημαίνει πως ανήκω εκεί. Πρέπει να βρίσκεσαι δίπλα στο κανάλι, όταν αυτό περνάει περίεργες καταστάσεις". 

Όταν ρωτήθηκε για το Nomads ξεκαθάρισε πως είναι ένα πρόγραμμα που δεν παρουσιάζει εκείνος, ευχήθηκε "καλή επιτυχία" στους παρουσιαστής σχολιάζοντας: "Δεν θα ήθελα να φέρω κανέναν σε δύσκολη θέση". 

Όσο για το μέλλον της συνεργασίας του με τον ΑΝΤ1 τόνισε: "Από τη στιγμή που θα χτυπήσει το τηλέφωνο και μου πουν "Γρηγόρη τι θα κάνεις;" πρέπει να έχω μια πρόταση που θα μπορώ να την παρουσιάσω όσο το δυνατόν καλύτερα σαν επαγγελματίας που είμαι". 

Τελικά έκανε πρόταση συνεργασίας στην Μπάγια Αντωνοπούλου; "Αυτό είναι ένας μύθος! Δεν έχω μιλήσει με αυτή τη γυναίκα ποτέ εκτός από όταν ήρθε στην εκπομπή και κάποια like που της κάνω στις πολύ ωραίες φωτογραφίες που ανεβάζει στο instagram επειδή είναι μια πάρα πολύ ωραία κοπέλα" ξεκαθάρισε. 

Σχετικά με την προσωπική του ζωή, στα 44 του ο Γρηγόρης Αρναούτογλου πρόσθεσε: "Δόξα τον Θεό είμαι πάρα πολύ καλά, είμαι χαρούμενος, είμαι πολύ καλά με το παιδί μου". 

Τέλος, για την επί σκηνής συνύπαρξη του με τον Γιώργο Λιάγκα στον γάμο του Αντώνη Ρέμου, εκείνος είπε: "Ήταν ίσως ο ωραιότερος γάμος που είδα στη ζωή μου. Μια χαρά! Δεν έχω κανένα πρόβλημα με τον Γιώργο" ενώ πρόσθεσε: "Ήταν μια παράξενη στιγμή. Πας σε ένα γάμο για να περάσεις καλά και να πεις όμορφα λόγια. Αν μπλέκουν άλλα πράγματα, χαλάς τη συνταγή. Δεν μιλάω για τον Αντώνη... Όταν βγαίνω έξω εγώ είμαι χαρούμενος, δεν προσπαθώ να αλιεύσω τη στιγμή για να πω κάτι άλλο. Εμένα ο Αντώνης μου ζήτησε να παρουσιάσω τον γάμο για να φέρω σε μια συνύπαρξη τον Ραμαζότι και τη Μαρινέλλα".

Πηγή: yupiii.gr