Ναζντρόβια! Το πρώτο τρέιλερ των "Romanoffs" είναι... δηλητηριώδες

Το "The Romanoffs" που θα κάνει την πρεμιέρα του στις 12 Οκτωβρίου στο Amazon Prime Video αφηγείται οκτώ ξεχωριστές μεταξύ τους ιστορίες για σύγχρονους ανθρώπους που πιστεύουν ότι είναι απόγονοι της ρωσικής βασιλικής οικογένειας, η οποία βρέθηκε στο θρόνο από το 1613 μέχρι και το 1917, όταν οι Μπολσεβίκοι ήρθαν στην εξουσία.

Όλα τα επεισόδια τα υπογράφει σεναριακά και σκηνοθετικά ο Μάθιου Γουάινερ, ενώ ένα από τα στοιχεία της (σίγουρης) επιτυχίας της είναι και το πολυάριθμο και πολύγλωσσο καστ της. Μερικά ονόματα είναι: Κριστίνα Χέντρικς, Άαρον Έκχαρτ, Ιζαμπέλ Ιπέρ, Τζακ Χιούστον, Αμάντα Πιτ, Ρον Λίβινγκστον, Κλέα ΝτιΒάλ, Ράντα Μίτσελ και πολλοί πολλοί άλλοι. 

Η αιχμηρή γοητεία των "Romanoffs" φάνηκε ήδη από τα πρώτα teasers της σειράς, που μπορείτε να δείτε εδώ. Ωστόσο, το τρέιλερ που μόλις κυκλοφόρησε, επιβεβαιώνει ότι θα χορτάσουμε όχι μόνο ερμηνείες, αλλά και... ταξικό βιτριόλι! "Θα έλεγε κανείς ότι το βασιλικό αίμα αραιώνει με την πάροδο του χρόνου, αλλά το δηλητήριο μένει", λέει πικρά η Ράντα Μίτσελ, όσο οι υπόλοιποι κουνούν το κεφάλι. Δείτε το τρέιλερ παρακάτω.


Πηγή: flix.gr (Λήδα Γαλανού)