Τζένη Μπαλατσινού: Παίρνει θέση για τη διαμάχη Καγιά - Παπαγεωργίου και μιλάει για τον σκληρό κόσμο του modeling

Στις πλαστικές επεμβάσεις, τις επαγγελματικές προτάσεις που δέχθηκε αυτή τη σεζόν αλλά και στην έντονη διαφωνία ανάμεσα στην Βίκυ Καγιά και την Ηλιάνα Παπαγεωργίου στο GNTM αναφέρθηκε η Τζένη Μπαλατσινού μιλώντας στις τηλεοπτικές κάμερες.

Η Τζένη Μπαλατσινού έβαλε στο "μικροσκόπιό" της το Next Top Model ξεκαθαρίζοντας αρχικά ότι δεν έκανε ποτέ καμία συζήτηση να συμμετέχει στο σόου μόδας του Star, ενώ σχολίασε τόσο τα προσβλητικά σχόλια του Δημήτρη Σκουλού, όπως επίσης πήρε θέση στον καυγά ανάμεσα στη Βίκυ Καγιά και την Ηλιάνα Παπαγεωργίου. 

"Δεν συζήτησα κάτι για το Next Top Model ενώ γράφτηκαν πράγματα. Θεωρώ ότι κάποια πράγματα που λέγονται έχουν δίκιο. Όσον αφορά τις πλαστικές και τις επεμβάσεις που κάνουν σε πολύ μικρή ηλικία, θεωρώ ότι είναι λάθος. Γιατί είσαι πολύ μικρή, έχεις μια εικόνα που δεν έχει διαμορφωθεί ακόμα και δεν υπάρχει κάτι καλύτερο από το φυσικό. Δεν σου λέω να έχεις μια μύτη που δεν φωτογραφηθεί, οκ θα τη φτιάξεις. Αν και η Κουλιανού έκανε καριέρα και το στήριξε γιατί έχει προσωπικότητα, χωρίς να αλλάξει τίποτα στην εμφάνισή της" δήλωσε και πρόσθεσε: "Όταν εγώ δούλευα όλο αυτό δεν υπήρχε. Δεν χρειαζόταν να βάλεις στήθος γιατί ήθελαν το στήθος της "σαμπάνιας" που λένε. Και μένα μου είχαν ζητήσει επειδή είχα μάγουλα, να αφαιρέσω τους φρονιμήτες και είπα όχι". 

Για την σκληρή κριτική του Δημήτρη Σκουλού σε διαγωνιζόμενη είπε: "Μπορεί να πεις κάτι αρνητικό, ο τρόπος που θα το πεις έχει σημασία και η ευγένεια έχει να κάνει με τον τρόπο. Όταν είμαστε στην τηλεόραση δεν είναι ωραίο να θίγουμε τους ανθρώπους". 

Δεν δίστασε μάλιστα να πάρει θέση στον τσακωμό της Βίκυς Καγιά και της Ηλιάνας Παπαγεωργίου, τονίζοντας ότι συμφωνεί με την Ηλιάνα Παπαγεωργίου. "Έχουν αλλάξει τα πρότυπα. Συμφωνώ με την Ηλιάνα. Σε ένα πρακτορείο υπάρχουν και τα μοντέλα για μαγιό, τα μοντέλα που είναι over sized, υπάρχουν και τα μοντέλα που είναι λίγο πιο Kim Kardashian. Τι να κάνουμε; Αυτή είναι η εποχή. Συμφωνώ με την Ηλιάνα, δεν κάνει να απορρίπτουμε επειδή κάποια κοπέλα μπορεί να μην είναι το παραδοσιακό μοντέλο". 

Επιβεβαίωσε τέλος τις φήμες που την ήθελαν να έχει συζητήσει με τον ΣΚΑΪ για την κριτική επιτροπή του My Style Rocks, λέγοντας πως "δεν ευδοκίμησαν. Είναι όλα καλά".

Πηγή: yupiii.gr (Ηλίας Δήμος)