Μυστικός γάμος για τον Justin Bieber και την Hailey Baldwin

Ο Justin Bieber και το μοντέλο Hailey Baldwin έχουν παντρευτεί κρυφά μόλις δύο μήνες μετά την έναρξη της σχέσης τους, όπως μεταδίδει το People.
Η τραγουδiστής 24 ετών, και το μοντέλο, 21, παντρεύτηκαν την Πέμπτη στην πόλη της Νέας Υόρκης, επιβεβαιώνουν οι πηγές στο περιοδικό. 

Μια πηγή επιβεβαίωσε ότι ήταν νομικά παντρεμένοι στο δικαστήριο, αλλά σύντομα θα έχουν μια θρησκευτική τελετή και θα γιορτάσουν το γάμο τους με την οικογένεια και τους φίλους. 

Οι Bieber και η Baldwin εθεάθησαν να εισέρχονται σε υπηρεσία δικαστηρίου την Πέμπτη και λέγεται πως εκεί εκδίδονται άδειες γάμου. 

"Θέλουν μια μικρή τελετή με τις οικογένειές τους. Δεν σχεδιάζουν έναν τεράστιο γάμο διασημοτήτων. Παντρεύονται για την αγάπη τους και δεν θέλουν έναν φανταχτερό γάμο", λέει μια πηγή. 

Ωστόσο το ΤΜΖ, που είναι σίγουρα ο μετρ του ταμπλόιντ, ισχυρίζεται πως ο γάμος θα γίνει την επόμενη εβδομάδα στον Καναδά και μεταφέρει μια δήλωση του μοντέλου που λέει πως ακόμη δεν είναι παντρεμένη. 

Αυτό που το ΤΜΖ εικάζει είναι πως το ζευγάρι τακτοποίησε τα απαραίτητα έγγραφα για το γάμο, οπότε θεωρητικά είναι νομικά παντρεμένο.

Πηγή: lifo.gr