Ελένη Μενεγάκη - Η απάντηση στα hate messages για τα social media και η δήλωση για το πότε θα φύγει από την τηλεόραση

Λίγες ημέρες πριν την επιστροφή της στη μεσημεριανή ζώνη του Alpha, η Ελένη Μενεγάκη πόζαρε μαζί με τον Δούκα Χατζηδούκα για το εξώφυλλο του περιοδικού Gala.Φυσικά, η διάσημη παρουσιάστρια μίλησε για τα αρνητικά σχόλια που δέχεται -μεταξύ άλλων- στα social media. 

Τελικά την ενδιαφέρει η δημόσια εικόνα της περισσότερο από την τηλεοπτική; Η ίδια απάντησε: "Όσοι με ακολουθούν ξέρουν πολύ καλά την απάντηση σε αυτό που με ρωτάτε. Το τι πιστεύουν οι υπόλοιποι δεν θα μπω καν στον κόπο να το σχολιάσω". 

Τελικά η ίδια πότε πιστεύει πως πρέπει να αποχωρεί από την τηλεόραση ένας τόσο καταξιωμένος άνθρωπος όσο εκείνη; Η Ελένη Μενεγάκη είπε: "Πότε μπορεί ή πότε πρέπει να ολοκληρώνεται (η διαδρομή); Ας πούμε όταν ο "επαγγεματίας" της τηλεόρασης χάσει την ερασιτεχνική ορμή και χαρά του πρωτάρη. Μη με παρεξηγήσετε, σκαμπανεβάσματα διάθεσης, απόδοσης ή μέτριες στιγμές μπορεί να έχουμε όλοι σε μια πολύχρονη καριέρα. Όταν όμως η δουλειά γίνεται καθημερινό βάρος χωρίς ανταμοιβή -δημιουργική ή υλική-, τότε ίσως είναι η ώρα να ξανασκεφτεί κανείς τα "θέλω" του".

Πηγή: yupiii.gr (Κωνσταντίνος Αντωνάτος)