Ο Τζάστιν Θερού και η Τζένιφερ Άνιστον μιλούν για το διαζύγιό τους και όσα ακολούθησαν στις ζωές τους

Το πιο συζητημένο διαζύγιο του Χόλιγουντ φέτος ήταν αυτό της Tζένιφερ Άνιστον και του Τζάστιν Θερού που ανακοινώθηκε τον περασμένο Φεβρουάριο. Τώρα, αρκετούς μήνες μετά, ο Τζάστιν Θερού αποφάσισε να μιλήσει πρώτη φορά για το χωρισμό του με την ηθοποιό σε συνέντευξή του στην εφημερίδα New York Times.

Τα σχόλιά του έρχονται λίγο αφότου και η Άνιστον αναφέρθηκε στο γάμο τους. 

Το ζευγάρι, που ήταν μαζί για πέντε χρόνια, ανακοίνωσε το χωρισμό του με μια δήλωση που τόνιζε ότι η απόφαση ήταν "αμοιβαία και πάρθηκε με αγάπη", ωστόσο, ο Θερού παρέμενε σιωπηλός για το θέμα μέχρι στιγμής. 

Μιλώντας στην εφημερίδα "The New York Times", επιβεβαιώνει ότι ήταν απόλυτα φιλικό το κλίμα μεταξύ τους και επιμένει στην εκδοχή ενός "βελούδινου διαζυγίου". 

Ο Θερού παραδέχθηκε στη νέα συνέντευξή του ότι δεν αισθάνθηκε ότι "χρωστάει" στο κοινό μια εξήγηση σχετικά με το γιατί είχαν χωρίσει. "Τα καλά νέα είναι ότι ήταν πιθανώς μέχρι τώρα - επιλέγω τα λόγια μου πολύ προσεκτικά - ένας πολύ πολιτισμένος χωρισμός, καθώς δεν υπήρχε εχθρότητα...". 

"Κανένας από μας δεν είναι νεκρός, ούτε ένας από μας προσπαθεί να κάνει κακό στον άλλο... Είναι περισσότερο φιλικό το κλίμα. Είναι βαρετό, αλλά, ξέρετε, έχουμε σεβαστεί ο ένας τον άλλον αρκετά ώστε να είναι όσο ανώδυνο θα μπορούσε να είναι. Ήταν σπαρακτικό μόνο υπό την έννοια ότι η φιλία δεν θα ήταν η ίδια πια", είπε. "Αλλά η φιλία μετατοπίζεται και αλλάζει κι έτσι το κομμάτι αυτό είναι κάτι για το οποίο είμαστε και οι δύο πολύ υπερήφανοι", είπε. 

Πριν από λίγες μέρες, η Τζένιφερ Άνιστον συζήτησε όσα ακολούθησαν μετά το χωρισμό. "Είναι πολύ τρελό", δήλωσε η Άνιστον στο περιοδικό ΙnStyle. 

"Οι παρανοήσεις ότι η Τζεν δεν μπορεί να κρατήσει έναν άντρα και πως δεν θέλει να κάνει μωρό γιατί είναι εγωίστρια, αφοσιωμένη στην καριέρα της ή ότι είμαι λυπημένη και συντετριμμένη... Πρώτον, με όλο τον σεβασμό, δεν είμαι θλιμμένη. Και δεύτερον, αυτές είναι απερίσκεπτες υποθέσεις. Κανείς δεν ξέρει τι συμβαίνει πίσω από κλειστές πόρτες. Κανείς δεν σκέφτεται πόσο ευαίσθητο θέμα μπορεί να είναι για τον σύντροφό μου και για εμένα. Δεν ξέρουν τι έχω περάσει ιατρικά ή συναισθηματικά", είπε η ηθοποιός. 

"Υπάρχει πίεση στις γυναίκες να γίνουν μητέρες, και αν δεν το κάνουν, τότε θεωρούνται κατεστραμμένα αγαθά. Ίσως ο σκοπός μου σε αυτόν τον πλανήτη να μην είναι αυτός. Ίσως να έχω και άλλα πράγματα που πρέπει να κάνω", ανέφερε η Άνιστον.

Πηγή: lifo.gr