Ο Αντώνης Κανάκης μπλοκάρει την επιστροφή του Γιώργου Λιάγκα;


Πολλά ερωτηματικά δημιούργησε η Φαίη Σκορδά όταν άφησε να εννοηθεί στο "Πρωινό" πως ένας συγκεκριμένος άνθρωπος κρύβεται πίσω από το "φρένο" που έχει βάλει ο ΑΝΤ1 στον Γιώργο Λιάγκα. Ποιος είναι όμως αυτός ο άνθρωπος;


Σύμφωνα με όσα είπε ο Στέφανος Κωνσταντινίδης, το πρόσωπο- κλειδί στην υπόθεση αυτή ενδεχομένως να είναι ο Αντώνης Κανάκης. 

Ο δημοσιογράφος ανέφερε στη «Φωλιά των Κούκου»: «Τον Γενάρη μαθαίνει ο Λιάγκας ότι κόβεται το Late Night και ο Αρναούτογλου που ετοιμαζόταν για το δικό του late night show μαθαίνει ότι δεν θα βγει ποτέ στον αέρα. Ένα μήνα μετά ο ΑΝΤ1 ανακοινώνει με τυμπανοκρουσίες ότι ο Κανάκης ανανεώσει για 3 χρόνια το συμβόλαιό του και μάλιστα θα είναι υπεύθυνος περιεχομένου για τη late night ζώνη. Ένα μήνα μετά απολύθηκε ο Λάτσιος. Όλα αυτά δεν είναι καθόλου τυχαία», ενώ συνέχισε λέγοντας: «Μαθαίνω, λοιπόν, ότι ο Λιάγκας και ο Αρναούτογλου παίρνουν τηλέφωνο τον Αντώνη Κανάκη και τον ρωτούν "τι πρόβλημα έχεις με εμάς;". Ο ίδιος τους ξεκαθάρισε "διαφωνώ με τον τρόπο που κάνετε το late night, διαφωνώ με τη φιλοσοφία σας, ποτέ όμως δεν λέω να κοπούν οι εκπομπές σας, δεν λέω να μείνετε χωρίς δουλειά". Έξαλλος ο Αντώνης Κανάκης τους ρώτησε "και πού το μάθατε αυτό". Και του απάντησαν από τον ΑΝΤ1. Ο ίδιος παίρνει τηλέφωνο τη διεύθυνση στον ΑΝΤ1 και τα κάνει λαμπόγυαλο, λέγοντας "από πού κι ως πού εσείς βάζετε λόγια που δεν έχω πει εγώ, τουλάχιστον με τον τρόπο που τα μεταφέρατε". Από εκεί ξεκινάει και η κόντρα του Κανάκη με τη διεύθυνση του ΑΝΤ1, η οποία αυτή τη στιγμή κορυφώνεται με περιστατικά που έγιναν τις τελευταίες 36 ώρες στον ΑΝΤ1. Ο Κανάκης θεωρεί ότι αυτή τη στιγμή χειρίζονται λάθος τον τηλεοπτικό αέρα του ΑΝΤ1, όσον αφορά στο πρόσωπό του».
Παράλληλα και η γνωστή δημοσιογράφος και μέλος της πρωινής παρέας του Alpha, Τίνα Μεσσαροπούλου, αναφέρει πως η διακοπή του "Late Night" με τον Γιώργο Λιάγκα, αλλά και του "The 2Night Show" του Γρηγόρη Αρναούτογλου που επρόκειτο να ξεκινήσει μετά το περυσινό "Nomads", συμπίπτει με την επαγγελματική επιστροφή του Αντώνη Κανάκη στην ενεργό δράση και την αναβάθμισή του ως υπεύθυνο για τη late night ζώνη του καναλιού, αναλαμβάνοντας τον επανασχεδιασμό και την καλλιτεχνική επιμέλεια της συγκεκριμένης ζώνης. Έτσι, δεν αποκλείεται να είναι εκείνο το πρόσωπο που κρύβεται πίσω από την «εξαφάνιση» του Γιώργου Λιάγκα και από το νέο πρόγραμμα του σταθμού.

ΠΗΓΗ: yupiii.gr