Όχι, ο Ρόμπερτ Ρέντφορντ μπορεί και να μην παραιτείται τελικά: "Ήταν λάθος μου"

Ή, τουλάχιστον, αφήνει μία μικρή χαραμάδα ανοιχτή - καθώς οι περισσότεροι δημοσιογράφοι αυτό τον ρωτούν συνέχεια κι όχι για τη δουλειά του. Όλοι θέλουν να μάθουν αν ο Ρόμπερτ Ρέντφορντ θα κρεμάσει πια τα παπούτσια του κι αν το "The Old Man & The Gun" θα είναι η τελευταία φορά που τον φωτίζει η μεγάλη οθόνη.

Σε πρόσφατη συνέντευξή του στο Variety, ο Ρέντφορντ πήρε τη βαριά του δήλωση πίσω: "Ήταν λάθος μου. Δεν έπρεπε να το πω. Αν είναι να παραιτηθείς, ας το κάνεις ήσυχα, χωρίς βαρύγδουπες δηλώσεις. Γιατί, να, τώρα αυτή η δήλωση κλέβει τις εντυπώσεις από την ίδια την ταινία. Επίσης, κανείς δεν ξέρει ποτέ...". Στις αρχές Αυγούστου ο 82χρονος Ρέντφορντ είχε δηλώσει: "Η αλήθεια είναι ότι νιώθω ότι ήρθε η ώρα για να αποσυρθώ πλέον. Κάνω αυτή τη δουλειά από 21 χρονών. Έχω καταθέσει την καρδιά και την ψυχή μου στην ηθοποιία. Σκέφτηκα λοιπόν ότι... φτάνει πια. Ίσως θα πρέπει να αποσυρθώ όσο ακόμα μπορώ. Να μην περιμένω να χτυπήσει η καμπάνα. Απλά, να φύγω...". 

Σήμερα γελάει: "Στη δήλωσή μου είχα επίσης πει: ποτέ μη λες ποτέ. Δεν ξέρω τι θα μου παρουσιαστεί στο μέλλον και σε τι πειρασμό θα μπω. Ας το αφήσουμε να είναι ένα μεγάλο μυστήριο...". 

Λες και δεν σε ξέρουμε Sundance Kid. Θα μας την κάνεις με ένα τελευταίο άλμα - freeze frame.

Πηγή: flix.gr (Πόλυ Λυκούργου)