Θανάσης Αλευράς - Οι οικονομικές δυσκολίες, η Ρίκα Βαγιάνη και η Ζέτα Μακρυπούλια

Μια σπάνια τηλεοπτική συνέντευξη έδωσε ο Θανάσης Αλευράς στην κάμερα της "Φωλιάς των ΚουΚου" μιλώντας για τις οικονομικές δυσκολίες, την εγκυμοσύνη της Ζέτας Μακρυπούλια αλλά και τη Ρίκα Βαγιάνη. 


Ο γνωστός ηθοποιός άνοιξε την καρδιά του στον Γιάννη Πουλόπουλο και μίλησε αρχικά για τις οικονομικές δυσκολίες που αντιμετώπισε μαζί με την συνάδελφο του Σοφία Φαραζή. "Λέω μια μέρα στη Σοφία, "τι θα φάμε;". Έβγαλα κάτι ψιλά που είχα εγώ και μερικά εκείνη και πήραμε ένα πεϊνιρλί και το φάγαμε μισό – μισό. Ήταν το ωραιότερο που έχω φάει στη ζωή μου". 

Κάνοντας μια μικρή αναδρομή στο παρελθόν, τότε που μαζί με την Ρίκα Βαγιάνη παρουσίαζε την εκπομπή "Πάντα θα ανταμώνουμε" μέσα από τη συχνότητα της ΝΕΡΙΤ, αναφέρθηκε στον χαμό της δημοσιογράφου που βύθισε στη θλίψη τον καλλιτεχνικό και όχι μόνο κόσμο: "Λυπήθηκα πάρα πολύ για το φευγιό της αυτό. Ήταν πολύ δυνατή και στάθηκε πολύ δυνατή, πάλεψε πολύ γενναία. Γνώριζα για το πρόβλημα που είχε αλλά όχι από την ίδια". 

Τέλος, μίλησε και για τους κολλητούς του και διέψευσε τις φήμες περί εγκυμοσύνης της Ζέτας Μακρυπούλια, ενώ στην ερώτηση για το αν θα γίνει κάποιος γάμος, ο ίδιος δεν έδωσε ξεκάθαρη απάντηση.

http://videos.yupiii.gr/data/videos/a/34/54812_5897d5f807a4a654c38962d44f90993e.mp4

Πηγή: yupiii.gr (Ηλίας Δήμος)