Άννα Βίσση - Υποψήφια στις επόμενες Ευρωεκλογές;

Μπορεί σε κάθε της on stage εμφάνιση να αποθεώνεται από το κοινό, ωστόσο η Άννα Βίσση φαίνεται πως έχει βλέψεις για πορεία στην πολιτική.


Όπως αναφέρει δημοσίευμα του must.com.cy και το ρεπορτάζ του δημοσιογράφου Νάκη Αντωνίου, η κορυφαία τραγουδίστρια σκέφτεται να αφήσει για λίγο τις μουσικές σκηνές και να βάλει υποψηφιότητα στις επόμενες Ευρωεκλογές. 

Αυτό, βέβαια, δεν φαίνεται να γίνεται στην Ελλάδα αλλά την Κύπρο, αφού -σύμφωνα πάντα με το συγκεκριμένο δημοσίευμα- η Άννα Βίσση βρίσκεται ένα βήμα πριν δώσει τα χέρια με τον Δημοκρατικό Συναγερμό για να κατέβει ως υποψήφια στις Ευρωεκλογές του 2019. 

Για την ιστορία, ο Δημοκρατικός Συναγερμός (ΔΗ.ΣΥ.) είναι κεντροδεξιό κυπριακό πολιτικό κόμμα. Ιδρύθηκε στις 4 Ιουλίου 1976 από τον Γλαύκο Κληρίδη, ενώ σημερινός πρόεδρος του κόμματος είναι ο Αβέρωφ Νεοφύτου. Ο Δημοκρατικός Συναγερμός διετέλεσε κυβέρνηση της Κύπρου από το 1993 έως το 2003 με πρόεδρο τον ιδρυτή του Γλαύκο Κληρίδη και από το 2013 μέχρι σήμερα με πρόεδρο τον πρώην πρόεδρο του κόμματος, Νίκο Αναστασιάδη. Στη Βουλή των Αντιπροσώπων της Κύπρου κατέχει την πρώτη θέση με 18 από τους 56 βουλευτές.

Πηγή: yupiii.gr (Κωνσταντίνος Αντωνάτος)