Γιώργος Λιάγκας - Τελικά θα φύγει από τον ANT1;

Ο Γιώργος Λιάγκας μίλησε στην κάμερα της εκπομπής "Αποκαλυπτικά Plus" για το τηλεοπτικό του μέλλον, απαντώντας έτσι σε όλες αυτές τις φήμες που κυκλοφορούν.

Αρχικά ανέφερε πως: "Σε κανέναν δεν αρέσει να κάθεται και να πληρώνεται. Υπάρχει ένα συμβόλαιο, αν μιλάτε για το συμβόλαιο με τον ΑΝΤ1. Να το ξεκαθαρίσουμε ότι παραμένω στον ΑΝΤ1. Όλα τα άλλα που γράφονται για συμφωνίες δεν ισχύουν. Ωστόσο, όταν έχεις συμβόλαιο με ένα κανάλι, η λογική είναι ότι πρέπει να συνεργαστείς με το κανάλι, να αποφασίσετε με το κανάλι, τι θα κάνετε μαζί. Αυτό που λέμε να πληρώνεσαι και να κάθεσαι δεν είναι ό,τι καλύτερο, γιατί αυτό σημαίνει και κάποια απαξία. Δηλαδή, το να σε πληρώνω εγώ 2-3 χρόνια και να σε έχω σε ένα κλουβί και να μην εργάζεσαι, μετά από 2-3 χρόνια όταν θα πας να βρεις εργασία δεν θα σε θυμάται κανένας. Άρα το σημαντικό για εμάς είναι να πληρωνόμαστε και να εργαζόμαστε. Αυτό εξάλλου λένε τα συμβόλαια, ότι σε πληρώνω για να μου κάνεις κάτι. Πιστεύω θα βρούμε κάτι να κάνουμε". 

Αναφέρομενος στο Late Night που έκανε στον ΑΝΤ1: "Μου ανακοινώθηκε και τελείωσε η εκπομπή. Από εκεί και πέρα αυτό είχε γίνει πέρυσι τα Χριστούγεννα, έχει περάσει μισή σεζόν. Ο κριτής του Dancing δεν ήταν για εμένα κάτι, αντιλαμβάνεστε για ποιους λόγους το έκανα".

Πηγή: yupiii.gr (Μανταλένα Κουβάτση)