Το "Πρωινό" με τη Φαίη Σκορδά - Πρεμιέρα στις 17 Σεπτεμβρίου στις 10:00 στον ΑΝΤ1!

Στον ΑΝΤ1 το πρωινό ξύπνημα είναι τρόπος ζωής, αφού γνωρίζουμε πώς θα το κάνουμε πιο εύκολο, πιο ευχάριστο και πώς θα το γεμίζουμε καθημερινά με χαμόγελα.
Από τη Δευτέρα 17 Σεπτεμβρίου και κάθε μέρα στις 10:00, η Φαίη Σκορδά και η ανανεωμένη ομάδα της θα βρίσκονται κοντά μας καθημερινά για να μας ξυπνήσουν με όρεξη, ανεβασμένη διάθεση και θετική ενέργεια. 

Η Λίτσα Πατέρα, η σταθερή αξία του "Πρωινού" θα μας ενημερώνει και φέτος καθημερινά για τα ζώδια με προβλέψεις και συμβουλές για τα επαγγελματικά, τα οικονομικά και τα αισθηματικά μας. 

Τα μυστικά της γεύσης θα συνεχίσει να μοιράζεται μαζί μας ο ταλαντούχος chef, Βασίλης Καλλίδης. Συνταγές με πολύ μεράκι και μυστικά της γαστρονομίας θα μας ανοίξουν την όρεξη και θα μας κάνουν να διασκεδάσουμε μαγειρεύοντας για τους δικούς μας αγαπημένους. Ο pastry chef Δημήτρης Μακρυνιώτης θα μας μάθει πώς να φτιάχνουμε τα πιο λαχταριστά γλυκά. 

Ο Δημήτρης Ουγγαρέζος, η Αφροδίτη Γραμμέλη και ο Άρης Καβατζίκης θα μας καλωσορίζουν στην παρέα τους, ενώ ο Χρήστος Νέζος θα κάνει τις ζωντανές συνδέσεις. 

"Το Πρωινό" επιστρέφει για ακόμη μία χρονιά γεμάτο εκπλήξεις για να απολαμβάνουμε την ημέρα μας από το πρωί! 

Με νέο πλατό, νέα δημοσιογραφική ομάδα, νέους συνεργάτες μπροστά και πίσω από τις κάμερες και φυσικά τη Φαίη Σκορδά θα αρχίζουμε την ημέρα μαζί, γιατί "Είμαστε Ένα"! 

Καθημερινά, από τη Δευτέρα 17 Σεπτεμβρίου στις 10:00, μόνο στον ΑΝΤ1! 

www.antenna.gr/toproino 

#ToPrwino
Facebook: ANT1 Το Πρωινό  
Twitter: @toprwino 
Instagram: @toprwino_ant1 

Συντελεστές: 
Σκηνοθεσία: Περικλής Βουρθής
Αρχισνταξία: Ελεάννα Τρυφίδου 
Βοηθός Αρχισυντάκτη: Βένια Καραγιάννη 
Υπεύθυνος Καλεσμένων: Μανώλης Σκοπελίτης