Γιατί η Mila Kunis δεν θέλει να συνεργαστεί ξανά με τον σύζυγό της, Ashton Kutcher

Όταν η Mila Kunis εμφανίστηκε στην τηλεοπτική σειρά That '70s Show στο ρόλο της αγαπημένης του Ashton Kutcher, κανείς δε φανταζόταν ότι οι δυο τους θα κατέληγαν παντρεμένοι, με δύο παιδιά!

Είκοσι χρόνια αργότερα, το ζευγάρι είναι ερωτευμένο, αλλά μόνο στην ιδιωτική του ζωή. Η Μila ανακοίνωσε ότι δεν πρόκειται να συνυπάρξουν ξανά σε κάποιο κινηματογραφικό project. 

Σε συνέντευξή της στο Sunday Today, η ηθοποιός είπε χαρακτηριστικά ότι αυτό "δεν πρόκειται να συμβεί". Μπορεί να μας φαίνεται κακό, αλλά εκείνη θεωρεί πως θα ήταν αμήχανο. "Δεν μπορώ να τον κοιτάζω και να μη σκέφτομαι 'Καλά, τι κάνεις;'... Όχι, είναι παράξενο", συνέχισε. 

Έπειτα, αποκάλυψε ότι γνωρίζονται τόσο καλά που ποτέ δεν θα μπορούσαν να ενσαρκώσουν πλήρως ένα ρόλο, αν είχαν ο ένας τον άλλο απέναντί τους. "'Καταλαβαίνω ότι δεν τα εννοείς όλα αυτά', είπα από μέσα μου όταν γυρίζαμε μία σκηνή μαζί. Το αισθάνομαι... Και με κοίταξε σαν να μου έλεγε 'Γιατί με κοιτάζεις έτσι;' και κατάλαβα ότι δεν μπορούμε να το κάνουμε. Δεν μπορούμε να είμαστε μαζί στη σκηνή", ολοκλήρωσε. 

Δεν μας αρέσει καθόλου η απόφαση του αγαπημένου μας ζευγαριού, αλλά είναι απόλυτα λογική!

Πηγή: jenny.gr