Φαίη Σκορδά: Ριζικές αλλαγές στο "Πρωινό" μετά τη μέτρια πορεία στους πίνακες τηλεθέασης


Η Φαίη Σκορδά μπορεί να κράτησε την πρωτιά στην πρωινή ζώνη, αλλά οι επιδόσεις της στους πίνακες τηλεθέασης έδειχναν πως οι τηλεθεατές γυρνούν την πλάτη αρκετές φορές στο άλλοτε κραταίο "Πρωινό".


Η απουσία του Γιώργου Λιάγκα από την παρουσίαση, αλλά και την οργάνωση της εκπομπής έδειξαν τη φετινή σεζόν πως το «Πρωινό» χρειάζεται ανανέωση ή καλύτερο... καπετάνιο, με αποτέλεσμα η 38χρονη παρουσιάστρια του ΑΝΤ1 να ετοιμάζει την τηλεοπτική της επιστροφή με ριζικές αλλαγές.

Όπως αναφέρει το περιοδικό «Τηλέραμα», το μόνο που μένει ίδιο στην εκπομπή είναι η Φαίη Σκορδά και η βασική δομή της. Όλα τα πρόσωπα που πλαισιώνουν την οικοδέσποινα της εκπομπής φαίνεται πως αλλάζουν, πέρα από τον Άρη Καβατζίκη που επέστρεψε μόλις το περασμένο φθινόπωρο στην τηλεόραση και χαίρει της εμπιστοσύνης της Φαίης Σκορδά. Σύμφωνα με το ίδιο δημοσίευμα, σκοπός τόσο της Φαίης Σκορδά όσο και του Τζώρτζη Ποφάντη, του νέου ισχυρού άνδρα της τηλεόρασης του ΑΝΤ1, δεν είναι να αναβιώσει ένα παλιότερο «Πρωινό» αλλά να προταθεί κάτι φρέσκο στον τηλεθεατή που θα τον κερδίσει ξανά.

Αξίζει φυσικά να σημειωθεί ότι η Λίτσα Πατέρα θα είναι και φέτος στη στήλη της αστρολογίας, ενώ πληροφορίες των τελευταίων ωρών κάνουν λόγο για ανανέωση της συνεργασίας και με τον Βασίλη Καλλίδη για την ενότητα της μαγειρικής.

ΠΗΓΗ: yupiii.gr