Γιατί αποσύρουν τη Μέγκαν Μαρκλ στο παλάτι – Τι αποφάσισε ο πρίγκιπας Χάρι

Οι φήμες τροφοδοτούν δημοσιεύματα και τα δημοσιεύματα φήμες για την αγαπημένη των ΜΜΕ Δούκισσα του Σάσεξ Μέγκαν Μαρκλ. Η πίεση των βασιλικών κανόνων και το συνεχές πρόγραμμα από τη μία, αλλά κυρίως τα προβλήματα με τον πατέρα της, ο οποίος την εκθέτει διαρκώς, φαίνεται να έχουν χαλάσει τη διάθεση της συζύγου του πρίγκιπα Χάρι, σε σημείο που εκείνος άρχισε να ανησυχεί.

Θεωρώντας λοιπόν ότι όσο η Μέγκαν απολαμβάνει διαρκή και μεγάλη δημοσιότητα με το κάθε της βήμα να είναι είδηση, τόσο θα διεκδικούν μερίδιο της δημοσιότητας όσοι επιθυμούν είτε να βλάψουν τη βασιλική οικογένεια, είτε να αποκομίσουν δικά τους οφέλη σε βάρος αυτής. Ο υπαινιγμός φυσικά για τον πατέρα της Μέγκαν είναι σαφής, καθώς θυμίζουμε ότι έβγαλε χρήματα και από τις δήθεν παπαράτσι φωτογραφίες πριν από το γάμο της κόρης του, αλλά και από τηλεοπτική συνέντευξη στην οποία έκανε λόγο για τις πολιτικές πεποιθήσεις του Χάρι, αλλά και για το γεγονός ότι του ζήτησε, προκειμένου να συναινέσει στον γάμο, εκείνος να μην σηκώσει χέρι επάνω της. Επιπλέον η τελευταία εμφάνισή της στο γάμο του καλύτερου φίλου του Χάρι θεωρήθηκε φιάσκο καθώς αποκαλύφτηκε το δαντελωτό σουτιέν της είτε από απροσεξία είτε γιατί μόνη της θέλησε να προκαλέσει τους φωτογράφους. Έτσι ο Χάρι πήρε την απόφαση ότι θα έπρεπε η σύζυγός του να αποσυρθεί για ένα διάστημα από το προσκήνιο και οι εμφανίσεις της να είναι όσο γίνεται περισσότερο περιορισμένες. 

Η ρεπόρτερ Katie Nicholl αποκάλυψε για το Vanity Fair, πως ο Χάρι "Ανησυχεί πως υπάρχει πολλή υστερία γύρω από την Mέγκαν και θέλει να επαναφέρει λίγο την κατάσταση", ανέφερε μια πηγή. 

Από την άλλη ένας φωτογράφος που βρέθηκε στο κύπελλο πόλο στο Sentebale στο Windsor τις προάλλες -όταν και το ζευγάρι αντάλλαξε το τρυφερό φιλί- εξήγησε πως "ήταν ολοφάνερο πως δεν ήθελαν καθόλου τον Τύπο να βρίσκεται κοντά τους". Και τους καταλαβαίνουμε είναι η αλήθεια. Από τότε που παντρεύτηκαν δεν σταμάτησαν λεπτό να απασχολούν τα Μέσα.

Πηγή: athensvoice.gr (Χαρά Βαμβακούλα)