Άντζελα Γκερέκου - Επιστρέφει στο θέατρο

Την μεγάλη επιστροφή της στα καλλιτεχνικά δρώμενα σχεδιάζει όπως όλα δείχνουν η Άντζελα Γκερέκου. Δεκατέσσερα χρόνια μετά την τελευταία της εμφάνιση στην τηλεοπτική σειρά του Κώστα Κουτσομύτη "Τα παιδιά της Νιόβης", η πρώην υφυπουργός Πολιτισμού θα εμφανιστεί στο Ηρώδειο με την παράσταση "Έρωτες και θρήνοι γυναικών". 


Η Άντζελα Γκερέκου και άλλες έξι σημαντικές κυρίες και νεότερες ηθοποιοί του θεάτρου, όπως η Άννα Φόνσου, η Κατερίνα Διδασκάλου, η Θεοδώρα Τζήμου, η Βασιλική Τρουφάκου, η Κατερίνα Μισιχρόνη και η Μυρτώ Γκόνη, θα υποδυθούν επτά γυναικείους επιβλητικούς ρόλους από τις τραγωδίες του Ευριπίδη: Την "Άλκηστη", την "Ανδρομάχη", τη "Μήδεια", την "Ιφιγένεια", την "Ελένη", την "Εκάβη" και την "Ηλέκτρα". 

Αξίζει πάντως να σημειωθεί πως η επιστροφή της ηθοποιού συμπίπτει χρονικά με την απόφαση του Τόλη Βοσκόπουλου να παίξει και εκείνος στο θέατρο, από τη νέα σεζόν, μια και θα υποδυθεί τον... εαυτό του στην αναβίωση της παράστασης "Μαριχουάνα Stop!" στο πλευρό της Ντορέττας Παπαδημητρίου. 

Η παράσταση θα παιχτεί στο Ωδείο Ηρώδου Αττικού την Κυριακή 16 Σεπτεμβρίου, στις 21:00, ενώ τα έσοδα θα διατεθούν στο Σπίτι του Ηθοποιού.

Πηγή: yupiii.gr (Ηλίας Δήμος)