Άκης Σακελλαρίου - Οι πρώτες του δηλώσεις μετά την περιπέτεια υγείας του

Ο Άκης Σακελλαρίου τις τελευταίες ημέρες νοσηλεύεται στο νοσοκομείο "Σωτηρία", καθώς η κατάστασή του παραμένει σοβαρή, αν και αποσωληνώθηκε. Ο ηθοποιός δέχεται καθημερινά επισκέψεις από τους φίλους του και ένας από αυτούς ήταν ο Μάκη Προβατάς.


Ο ηθοποιός ζήτησε από τον καλό του φίλο να μεταφέρει όσα του είπε μέσω του κειμένου του στην Athens Voice. 

Συγκεκριμένα, στο κείμενο του αναφέρεται πως:

"Ο Άκης είναι ένας από τους τρεις-τέσσερις πιο παλιούς μου φίλους. Παρότι πήγα να τον δω αυτές τις μέρες που ήταν στην εντατική και οι φίλοι μεταξύ μας είχαμε διαρκή τηλεφωνική αλληλοενημέρωση για την κατάστασή του, σήμερα πήγα και τον είδα στο δωμάτιο που τον έχουν μεταφέρει εκτός εντατικής. Και ακολουθώ την παραίνεση του φίλου μου. 

"Μάκη, γράψε πέντε-δέκα σειρές εσύ από πρώτο χέρι". Αυτό μου είπε ο Άκης την ώρα που έφευγα. Όλη την ώρα ήταν εκεί ο γιος του Ορέστης και κάποια στιγμή ήρθε ο άλλος φίλος, Στέλιος Μάινας. 

"Το μόνο που ξέρω είναι ότι κινδύνεψε η ζωή μου σοβαρά και ότι στην εντατική αυτό που συνέβη ήταν ότι κοιμόμουν συνεχόμενα δέκα μέρες" μου λέει. 

"Δεν είχα συναίσθηση ούτε για ένα λεπτό, ούτε είδα όνειρα αυτές τις δέκα μέρες, είτε μου έλεγαν ότι κοιμόμουν δέκα μέρες είτε ότι κοιμόμουν δέκα λεπτά θα μου φαινόταν το ίδιο λογικό". 

Είπαμε και ως κολλητοί φίλοι και πολλά άλλα, αλλά δεν γράφονται. 

Υ.Γ. Μου άρεσε πάρα πολύ που ενθουσιάστηκε τόσο με το δώρο μου. Η απόδειξη ότι δεν άλλαξε καθόλου ο χαρακτήρας του μετά από αυτή την περιπέτεια".

Πηγή: yupiii.gr (Μανταλένα Κουβάτση)