Πόσα χρήματα κερδίζουν την ώρα ο Τζεφ Μπέζος, η Κάιλι Τζένερ και 14 ακόμη διάσημοι και μεγιστάνες

Το Business Insider εξέτασε τα έσοδα 16 εκ των πλουσιότερων ανθρώπων -από επιχειρηματίες και μεγιστάνες της τεχνολογίας μέχρι celebrities και αθλητές- της Αμερικής και υπολόγισε πόσα χρήματα περίπου κερδίζουν την ώρα. Τα αποτελέσματα είναι τουλάχιστον εντυπωσιακά.


Για να βρει πόσα βγάζουν την ώρα, χρησιμοποίησε τα ετήσια έσοδά τους και άλλες πληροφορίες σχετικά με την περιουσία τους, με βάση τις σχετικές ετήσιες λίστες του περιοδικού Forbes, που δημοσιεύθηκαν τον Μάρτιο του 2017 και του 2018. 

Ανά περίπτωση, τα ετήσια έσοδα διαιρέθηκαν δια 8.760 - ο αριθμός των ωρών ενός ημερολογιακού έτους, ώστε να υπολογιστεί πόσα χρήματα βγάζει ο καθένας. 

Οι Τζεφ Μπέζος, Μαρκ Ζούκερμπεργκ και Άλις Γουόλτον κερδίζουν περισσότερα από 1 εκατομμύριο δολάρια την ώρα. Ο Μπέζος ωστόσο είναι εκείνος που κυριαρχεί όλων, αφού βγάζει 4.474.885 δολάρια την ώρα. Για την ιστορία ο μισθός ενός μέσου υπαλλήλου της Amazon είναι 28.466 δολάρια. 

Οι υπόλοιποι της λίστας μπορεί να μην κερδίζουν εκατομμύρια, αλλά κερδίζουν εξαψήφια χρηματικά ποσά την ώρα. Ο Γουόρεν Μπάφετ βγάζει 958.904 δολάρια την ώρα, η πρώην διευθύντρια της Hewlett Packard Μεγκ Γουίτμαν κερδίζει 102.739 δολάρια, ενώ ο Λάρρυ Πέιτζ της Google βρίσκεται στη μέση της λίστας με 924.567 την ώρα. 

Από τους διάσημους της λίστας, τα περισσότερα έσοδα έχει ο Τζορτζ Κλούνεϊ, ο οποίος κερδίζει 27.283 δολάρια την ώρα. Καμία έκπληξη, δεδομένου πως είναι ο πιο ακριβοπληρωμένος ηθοποιός σύμφωνα με τη σχετική φετινή λίστα του Forbes. 

Η Κάιλι Τζένερ, η νεαρότερη σε ηλικία γυναίκα στη λίστα America's Richest Self-Made Women, δεν απέχει πολύ από τον Τζορτζ Κλούνεϊ, κερδίζοντας 19.006 δολάρια. 

Οι Έλεν Ντε Τζένερις, ΛεΜπρον Τζέιμς, Τέιλορ Σουίφτ και Beyoncé είναι οι μοναδικοί στη λίστα με τετραψήφια ποσά ανά ώρα. Οι τρεις πρώτοι κερδίζουν μεταξύ 9.000-10.000 δολάρια την ώρα, με την Beyoncé να βρίσκεται τελευταία με ωριαία έσοδα 6.849 δολάρια.Πηγή: lifo.gr