Δημήτρης Ουγγαρέζος - Η αναφορά στην Ελένη Μενεγάκη και η πικρία για το Ougachallenge

Ο Δημήτρης Ουγγαρέζος μίλησε στην κάμερα του Φτιάξε καφέ να στα πω και μεταξύ άλλων, αναφέρθηκε στην εκπομπή του που τελικά δεν είδαμε, το Ougachallenge, τον Γιώργο Λιάγκα και τα χαμηλά νούμερα του Ant1.

Φυσικά, αναφέρθηκε και στην Ελένη Μενεγάκη, με την οποία ακούγεται πως θα συνεργαστούν, λέγοντας μεταξύ άλλων πως είναι η πιο επιτυχημένη παρουσιάστρια και πως τη θαυμάζει απεριόριστα. Ωστόσο, ως γνήσιος επαγγελματίας που σέβεται το συμβόλαιό του με τον ΑΝΤ1, περιμένει να κάνει ραντεβού με τους ιθύνοντες του σταθμού και να συζητήσουν σχετικά με το τι πρόκειται να κάνουν τη νέα σεζόν. 

"Ήθελα πάρα πολύ να κάνω το Ougachallenge, είχα πορωθεί πέρυσι, είχα ετοιμάσει πράγματα, το είχα πάει ένα επίπεδο πιο πέρα και τα είχαμε ετοιμάσει όλα, πηγαίναμε για γύρισμα. 20 Ιανουαρίου θα ξεκινούσαμε πέρυσι, δεν έγινε τελικά και λόγω του Survivor και λόγω της κατάστασης οπότε τώρα νομίζω ότι πρέπει να προχωράμε (...) Δεν θέλω πια να κάνω το Ougachallenge, μου το χαλάσανε". 

"Έχω προτάσεις, πάντα έχω προτάσεις, έχω και γραπτά και κείμενα (...) επίδειξη τάπερ μπορώ να κάνω!", είπε με χιούμορ. 

"Δουλεύω αρκετά, πάρα πολύ, από τις 5:30 το πρωί (...) Θα ήθελα να κάνω κάτι δικό μου όπως είχα κάνει και το παιχνίδι που είχε πάει πολύ καλά τότε στο Mega". 

Για πιθανή συνεργασία του ξανά με τον Γιώργο Λιάγκα, δήλωσε: "Όποτε με χρειαστεί θα είμαι δίπλα του το ξέρει, είτε μπροστά είτε πίσω από τις κάμερες". 

Τέλος, όταν ρωτήθηκε για το πού αποδίδει τα χαμηλά νούμερα του Ant1 για φέτος είπε: "Είναι ένας συνδυασμός παραγόντων, σίγουρα δεν φταίει ο κόσμος, ο κόσμος έκρινε και σίγουρα δεν φταίει μόνο το κανάλι".

Πηγή: peoplegreece.com