Παρά την "σθεναρή αντίσταση" για χρόνια, η Τζούλια Ρόμπερτς έκανε τελικά λογαριασμό στο Instagram

Η Τζούλια Ρόμπερτς υπέκυψε τελικά στον "πειρασμό" των social media και δημιούργησε λογαριασμό στο Instagram.Στην πρώτη φωτογραφία που δημοσίευσε απεικονίζεται η ίδια καθισμένη στο γρασίδι με ένα πουλόβερ που γράφει "Love", τζιν σορτς, τα μαλλιά της ελαφρώς κυματιστά και φυσικά το διάσημο χαμόγελό της. Στη λεζάντα έγραψε "Hello". Η ηθοποιός απέκτησε περισσότερους από 107.000 ακολούθους μέσα σε 24 ώρες από το άνοιγμα του λογαριασμού και μέσα σε σχεδόν μία εβδομάδα οι ακόλουθοί της ξεπέρασαν τις 700 χιλιάδες, ενώ η ίδια ακολουθεί, προς το παρόν, μόνο δέκα λογαριασμούς. 

Είναι ο πρώτος δημόσιος λογαριασμός της Τζούλια Ρόμπερτς, η οποία είχε μέχρι τώρα αρνητική στάση για τα social media και μέχρι τώρα έχει κάνει συνολικά τρεις αναρτήσεις. 

Η ηθοποιός δεν σχολίασε γιατί αποφάσισε να δημιουργήσει λογαριασμό στο Instagram. Είναι πάντως γνωστό ότι στη διάρκεια της μακρόχρονης καριέρας της προσπάθησε να διατηρήσει την προσωπική της ζωή μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας, ακόμα και όταν συμμετείχε σε μερικές από τις πιο επιτυχημένες ταινίες της δεκαετίας του 1990 και του 2000. 

Η ηθοποιός είχε δηλώσει στο περιοδικό InStyle ότι δεν έχει λογαριασμό στο Instagram, επειδή προτιμά να "βγάζει την πρίζα" και να περνάει χρόνο με την οικογένειά της μετά τη δουλειά. Η Τζούλια Ρόμπερτς είναι παντρεμένη με τον εικονολήπτη Ντάνιελ Μόντερ και έχουν τρία παιδιά τη Χέιζελ, τον Φινέα και τον Χένρι.

Πηγή: lifo.gr