ΣΚΑΪ: Αυτοί είναι οι παρουσιαστές που αναλαμβάνουν το πρόγραμμα του Αυγούστου


Αλλαγή σκυτάλης στο πρόγραμμα του ΣΚΑΪ υπό το βάρος των τραγικών εξελίξεων των τελευταίων ημερών. Οι παρουσιαστές του σταθμού ολοκλήρωσαν τη φετινή σεζόν στα ζωντανά ενημερωτικά προγράμματα με τη Μαρία Αναστασοπούλου, την Άννα Μπουσδούκου, την Εύα Αντωνοπούλου και τους "Αταίριαστούς", κατά κόσμο Γιάννης Ντσούνος και Χρήστος Κούτρας, να λένε «καλές διακοπές» στους τηλεθεατές μέχρι τη νέα σεζόν.
Λίγες ημέρες νωρίτερα είχαν βγει σε άδεια τόσο η Σία Κοσιώνη όσο και ο Δημήτρης Οικονόμου, που επέστρεψαν εκτάκτως τα τελευταία εικοσιτετράωρα λόγω των θλιβερών γεγονότων.

Έτσι, από την ερχόμενη Δευτέρα το πρόγραμμα του ΣΚΑΪ ξεκινά από τις 6 το πρωί με το ενημερωτικό πρόγραμμα που θα παρουσιάζουν ο Νίκος Υποφάντης και η Ναντίν Χαρδαλιά. Τη σκυτάλη θα παίρνει στις 10 η infotainment εκπομπή «OnLine» που κάνει κάθε καλοκαίρι την εμφάνισή της στο πρόγραμμα του ΣΚΑΪ, αυτή τη φορά με παρουσιάστρια τη Μάιρα Μπάρμπα. Στη θέση των «Αταίριαστων», στις 12, έρχεται το «ΣΚΑΪ Magazino» με τους Νίκο Ανδρίτσο και Γιάννη Πιτταρά.

Στα δελτία ειδήσεων του ΣΚΑΪ θα βρίσκονται ο Μάρκος Δεϊμέζης κάθε μεσημέρι στις 14:00 και η Νίκη Λυμπεράκη στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του σταθμού στις 19:45.
  
Με νέα επεισόδια και τον Αύγουστο θα συνεχιστούν τα shows “My Man Can” και “Σκάσε & Κολύμπα” στο prime time με τους Γιώργο Λιανό και το δίδυμο Πάνου Ζάρλα & Στέλλας Μιζεράκη, αλλά και το “Its My Life” με τις Ειρήνη Κολλιδά & Ιλένια Ουίλιαμς.

ΠΗΓΗ: yupiii.gr