"Λα Πουπέ" με την Θεοδώρα Τζήμου

Η Ρίκα και ο σκαραβαίος της επιστρέφουν στη σκηνή. Δέκα χρόνια μετά την πρώτη του παράσταση, το εμβληματικό έργο του Βαγγέλη Χατζηγιαννίδη "ΛΑ ΠΟΥΠΕ" επιστρέφει και παρουσιάζεται στο Από Μηχανής Θέατρο από τη Δευτέρα 29 Οκτωβρίου και κάθε Δευτέρα και Τρίτη στις 18:30 σε σκηνοθεσία Σεβαστιάνας Αναγνωστοπούλου, με τη Θεοδώρα Τζήμου στον πρωταγωνιστικό ρόλο.

Λίγα λόγια για το έργο: Γιατί να μην μπορεί η Ρίκα να επισκεφτεί την κυρία Νέλλη; Τι γράφει το γράμμα της; Τι κρύβει στα σκοτάδια του διαμερίσματος-οχυρού της; Πόσα σοκολατάκια επιτρέπονται; Γιατί οι οδηγοί είναι το χειρότερο είδος ανθρώπου; Τι πιο ωραίο από χυμό βύσσινο στο χάρτινο; Φορέματα για κούκλες ή για κοριτσάκια; Αυτά και άλλα θα εξομολογηθεί η Ρίκα από τον Οκτώβριο, επιστρέφοντας στη σκηνή σε μια παράσταση με έντονο το οπτικοακουστικό στοιχείο. Συντελεστές: Κείμενο: Βαγγέλης Χατζηγιαννίδης. Σκηνοθεσία/Βίντεο/Sound design: Σεβαστιάνα Αναγνωστοπούλου. Ερμηνεύει η Θεοδώρα Τζήμου 

Info: Από τις 29 Οκτωβρίου και κάθε Δευτέρα και Τρίτη στις 18:30. Τιμές εισιτηρίων: Προπώληση 12€ από 15€ στο τηλέφωνο 210. 5232097 και στο www.ticket365.gr. Από Μηχανής Θέατρο: Ακαδήμου 13, τηλέφωνο: 210.5232097. Πάνω Σκηνή.

Πηγή: tospirto.net