Σπύρος Χατζηαγγελάκης - Τι αναφέρει για το χωρισμό με τη Μαίρη Συνατσάκη

Μαίρη Συνατσάκη - Σπύρος Χατζηαγγελάκης είναι ή δεν είναι μαζί. Οι φήμες οργιάζουν ότι το ζευγάρι έχει χωρίσει όμως κανένας από τους δύο δεν έχει επιβεβαιώσει ή διαψεύσει το γεγονός. Ο Σπύρος Χατζηαγγελάκης μίλησε στη "Νέα Σελίδα" για το θέμα και δεν έδωσε σαφή απάντηση. 

Ισχύουν τα δημοσιεύματα που θέλουν να έχεις χωρίσει με τη Μαίρη Συνατσάκη; 
Είτε ισχύουν είτε όχι, αυτές οι φήμες δεν είναι κάτι που θα σχολιάσω. Το τι συμβαίνει στην προσωπική μου ζωή αφορά μόνο σε εμένα και στη σύντροφό μου και δεν θέλω να μιλάω γι' αυτά. 

Στο παρελθόν τόσο εσύ όσο και η Μαίρη είχατε μιλήσει για τη σχέση σας. Άλλαξε κάτι; 
Έχω μιλήσει όσο το δυνατόν λιγότερο για τη σχέση μου με τη Μαίρη και δεν έχω σκοπό να πω περισσότερα τώρα. 

Ενοχλήθηκες όταν η σχέση σας δημοσιοποιήθηκε; 
Ναι, γιατί μπήκα σε έναν κόσμο που δεν ήξερα. Και συνεχίζω να μην καταλαβαίνω τον λόγο που η προσωπική μου ζωή απασχολεί κάποιους. Προσπάθησα να το κάνω παραπέρα. 

Τρόμαξες όταν είδες τους φωτογράφους να σας απαθανατίζουν; 
Δεν τρόμαξα. Με παραξένεψε πολύ, γιατί ούτε εγώ είμαι σπουδαίος και τρανός ούτε η Μαίρη. Είμαστε δύο νέοι άνθρωποι. Να πω ότι ήμασταν στο Χόλιγουντ και έβλεπαν τον Λεονάρντο ντι Κάπριο με τη σύντροφό του, να το καταλάβω. Αλλά τώρα στην... Ελλάδα. 

Είχες πει ότι η Μαίρη ήταν πηγή έμπνευσης για εσένα. Ισχύει ακόμα αυτό; 
Η Μαίρη είναι άνθρωπος που με εμπνέει. Δεν μπορεί να έχεις σχέση με έναν άνθρωπο και να μην σε εμπνέει. 

Χρησιμοποίησες ενεστώτα και όχι αόριστο χρόνο. Αυτό σημαίνει ότι αυτή η σχέση υπάρχει ακόμα. 
Γιατί προσπαθείς να με κάνεις να μιλήσω για κάτι που δεν θέλω; Ειλικρινά, δεν πιστεύω ότι απασχολεί κανέναν το τι κάνουμε στην προσωπική μας ζωή η Μαίρη κι εγώ, εκτός ίσως από μερικούς αργόσχολους που δεν έχουν κάτι άλλο να κάνουν. 

Θα μπορούσες να παίξεις μαζί με τη Μαίρη; 
Ναι, φυσικά. Υπάρχουν δυσκολίες αλλά και ευκολίες όταν παίζεις με κάποιον που τον ξέρεις καλύτερα. Πολύ άνετα θα μπορούσα να παίξω με τη Μαίρη.