Ιβάν Σβιτάιλο - Μιλάει για την προσωπική του ζωή

Λίγα είναι αυτά που γνωρίζουμε για την προσωπική ζωή του Ιβάν Σβιτάιλο, καθώς ο ίδιος φροντίζει να απασχολεί τα μίντια με την επαγγελματική του ιδιότητα παρά με τα προσωπικά του.

Ο γοητευτικός χορογράφος μίλησε στο περιοδικό "Λοιπόν" και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε και στην προσωπική του ζωή και στη σχέση του με την χορεύτρια Σταυριάνα Γαρνάβου. 

"Η προσωπική μου ζωή είναι τέλεια. Είμαι σε μια σχέση, έχω τη σύντροφό μου, τη Σταυριάνα Γαρνάβου, που είναι χορεύτρια. Εδώ και 3 χρόνια που είμαστε μαζί περνάμε πολύ καλά, είναι πολύ ωραίο αυτό που έχουμε. Δεν αλλάζω πολλές συντρόφους στη ζωή μου" ανέφερε χαρακτηριστικά, ξεκαθαρίζοντας πως δεν παντρεύεται. 

"Όχι, δεν παντρεύομαι. Όταν είναι να γίνει, θα γίνει. Βασικά, δεν είμαι φαν της διαδικασίας του γάμου, είτε είναι θρησκευτικός είτε πολιτικός. Σκέφτομαι τα πράγματα που θέλω να έρθουν, χωρίς να προγραμματίζω κάτι, ούτε να οργανώνω τίποτα. Δεν είναι εκεί το πρόβλημά μας, δεν έχουμε αρκετή υπομονή. Είμαι θετικός στο να έρθει στη ζωή μου ένα παιδί, δεν νομίζω ότι υπάρχει τίποτα καλύτερο".