Ελεωνόρα Ζουγανέλη: "Αγάπη Δεμένη" - Νέο τραγούδι

Από τον νέο δίσκο της Ελεωνόρας Ζουγανέλη που κυκλοφόρησε πρόσφατα με τίτλο Πού με φτάσανε οι έρωτες, το πρώτο τραγούδι που ακούσαμε, αυτό που λέμε προάγγελος του album, τα "Δεύτερα Κλειδιά", είναι ήδη από αυτά που έχουν αγαπηθεί πολύ.
Όχι μόνο γιατί το δείχνουν οι ραδιοφωνικές μεταδόσεις, αλλά γιατί από την πρώτη κιόλας εβδομάδα κυκλοφορίας του ήταν από αυτά που στα live της Ελεωνόρας τραγουδήθηκαν σχεδόν αυτόματα. Σαν να το ξέραμε από πάντα. 

Ένα ακόμα τραγούδι από το album αυτό έρχεται για να το αγαπήσουμε, να το τραγουδήσουμε, να μας συγκινήσει και να μας πει την ιστορία του. Αγάπη Δεμένη, σε στίχους και μουσική Γιάννη Χριστοδουλόπουλου. 

Καλή Ακρόαση! 

Ελεωνόρα Ζουγανέλη - Πού Με Φτάσανε Οι Έρωτες

Βρείτε το τραγούδι Αγάπη Δεμένη και τα υπόλοιπα τραγούδια του άλμπουμ σε όλα τα ψηφιακά καταστήματα και τις streaming υπηρεσίες: https://EleonoraZouganeli.lnk.to/PouMeFtasaneIErotesPR 

Ακούστε τι είπε η Ελεωνόρα Ζουγανέλη για το τραγούδι αυτό:
https://www.facebook.com/eleonora.zouganeli.official/videos/10155546986103176 

Ακούστε το τραγούδι στο YouTube: Η Ελεωνόρα Ζουγανέλη θα φέρει τις εικόνες και όλο το καλοκαίρι του 2018 σε μια Νύχτα Καλοκαιριού στην Τεχνόπολη Δήμου Αθηναίων το Σάββατο 8 Σεπτεμβρίου για μια μεγάλη συναυλία!