Κοντά στους Έλληνες πυρόπληκτους η δούκισσα του Γιορκ, Σάρα Φέργκιουσον

Την αμέριστη συμπαράστασή της, αλλά και την υπόσχεσή της ότι θα συνδράμει στην προσπάθεια ανακούφισης των πληγέντων από τις πυρκαγιές εξέφρασε η δούκισσα του Γιορκ, Σάρα Φέργκιουσον, σε συνάντηση που είχε με την υπουργό Τουρισμού Έλενα Κουντουρά, στην Αθήνα.

Η Βρετανίδα συγγραφέας, κινηματογραφική και τηλεοπτική παραγωγός, με πλούσια φιλανθρωπική δράση, εξέφρασε τη βαθιά της λύπη και συμπάθεια για την τραγωδία που χτύπησε την Ελλάδα και δήλωσε πως θα παράσχει κάθε βοήθεια. 

"Είμαι φιλάνθρωπος και είναι εντυπωσιακό το πώς όλοι δουλεύουν σκληρά για να βοηθήσουν τον συνάνθρωπό τους. Και είμαστε εδώ για να βοηθήσουμε. Η Ελλάδα είναι μια πολύ όμορφη χώρα. Και είναι σημαντικό να το πούμε αυτό σε όλα τα μέσα ενημέρωσης και ο κόσμος πρέπει να έλθει και να δει πόσο όμορφη είναι" ανέφερε χαρακτηριστικά. 

Από την πλευρά της, η υπουργός Τουρισμού, Έλενα Κουντουρά, αφού ευχαρίστησε τη Σάρα Φέργκιουσον, σημείωσε ότι η κυβέρνηση πράττει ό,τι είναι απαραίτητο για να βοηθήσει τους ανθρώπους που έχουν ανάγκη.

Πηγή: protothema.gr