Παππά - Παπαγιάννης στο "Φεγγάρι Για Τους Καταραμένους"

Το κλασικό έργο του Ευγένιου Ο' Νηλ "Ένα Φεγγάρι Για Τους Καταραμένους" παρουσιάζει το θέατρο Πορεία -που συμπράττει με την ομάδα θεάτρου Zero Gravity-  από την 1η Οκτώβριου 2018, σε σκηνοθεσία Μαριλίτας Λαμπροπούλου με πρωταγωνιστές την Ιωάννα Παππά, τον Γιάννη Νταλιάνη, τον Νικόλα Παπαγιάννη και τον Παναγιώτη Εξαρχέα.

Πρόκειται για το κύκνειο άσμα του μεγάλου Αμερικανού Συγγραφέα, που παρουσιάζεται στην Ελλάδα για πρώτη φορά έπειτα από 20 χρόνια, σε καινούργια μετάφραση και με διαφορετική ματιά. 

Με πυρήνα τις σπαρακτικές σχέσεις των προσώπων, η παράσταση επιχειρεί να διανοίξει έναν νέο φαντασιακό χώρο στον ρεαλισμό του Ο' Νηλ, που θα επικοινωνεί με τις αλήθειες του καθενός μας. 

Στο Ένα Φεγγάρι για τους Καταραμένους, μια μέρα κωμωδίας και μια νύχτα τραγωδίας συνθέτουν ένα ευδιάθετο purgatorium και ένα πικρό paradiso. Σε έναν ξεχασμένο τόπο, τρία πρόσωπα έρχονται αντιμέτωπα με την επιθυμία τους και την ανεπάρκειά τους. Καταστρώνουν σχέδια προκειμένου να ξεφύγουν από τη δύσκολη πραγματικότητα, αλλά ένα καθοριστικό μερόνυχτο διαλύει τις ψευδαισθήσεις τους και τους οδηγεί σε μια απρόσμενη κάθαρση. Τα όνειρα πραγματοποιούνται; Ή είναι καταδικασμένα να αποτύχουν στην πραγματική ζωή;  Υπάρχει χώρος για το θαύμα; Ένα έργο για την εξάρτηση, το ψέμα, την ενοχή. 

ΣΥΝΤΕΛΕΣΤΕΣ: Μετάφραση: Θοδωρής Τσαπακίδης - Ισμήνη Φραγκιουδάκη. Σκηνοθεσία: Μαριλίτα Λαμπροπούλου. Σκηνικά - Κοστούμια: Νίκη Ψυχογιού. Μουσική: Κώστας Γάκης.
Φωτισμοί: Σάκης Μπιρμπίλης. Βοηθός Σκηνοθέτη: Ιφιγένεια Ντούμη. Φωτογραφίες-trailer:
Βάσια Αναγνωστοπούλου. 

ΔΙΑΝΟΜΗ: Τζόσι Χόγκαν - Ιωάννα Παππά, Φιλ Χόγκαν, ο πατέρας της Γιάννης Νταλιάνης, Τζιμ Ταϊρόν - Νικόλας Παπαγιάννης, Στέντμαν Χάρντερ - Παναγιώτης Εξαρχέας 

Info: Θέατρο Πορεία. Από 1η Οκτωβρίου 2018 - Για 12 μόνο παραστάσεις. Διάρκεια: 120 λεπτά, χωρίς διάλειμμα. 

Τιμές Εισιτηρίων: VIP ζώνη: 18 ευρώ, A’ ζώνη: 16 ευρώ, Β’ ζώνη: 14 ευρώ, Γ’ ζώνη: 12 ευρώ, senior (άνω των 65): 14 ευρώ, φοιτητικό, νεανικό (κάτω των 22), ανέργων, ΑμεΑ: 12 ευρώ (σε συγκεκριμένες θέσεις της Α’ & Β’ ζώνης)

Εισιτήρια θα διατίθενται με προσφορά προπώλησης έως και την ημέρα της πρεμιέρας (1η Οκτωβρίου): Εισιτήρια VIP ζώνης 14€, Α’ ζώνης 12€, Β’ ζώνης 12€ (αρχική τιμή 18€, 16€ και 14€ αντίστοιχα).

Θέατρο Πορεία από 1η Οκτωβρίου 2018

Πηγή: tospirto.net