Έλλη Κοκκίνου: Η ιδιαίτερη δήλωση για τον λόγο που δεν απέκτησε ποτέ δεύτερο παιδί


Καλεσμένη της "Φωλιάς των ΚουΚου" βρέθηκε το πρωί της Παρασκευής η Έλλη Κοκκίνου σε μια από τις σπάνιες τηλεοπτικές της εμφανίσεις και μίλησε για όλα. Η γνωστή τραγουδίστρια αποκάλυψε την πρόταση που δέχθηκε παλαιότερα από την κρατική τηλεόραση για να εκπροσωπήσει τη χώρα μας στον ευρωπαϊκό διαγωνισμό της Eurovision, πρόταση μάλιστα που τελικά αποδέχθηκε η Καλομοίρα!

Η ίδια θέλοντας να ξεκαθαρίσει τους λόγους που δεν απέκτησε δεύτερο παιδί, εξήγησε μεταξύ άλλων πως «κάθε άνθρωπος στη ζωή του έχει κάποια δεδομένα και κάποια standards. Και έχει βάλει και κάποια πάγια έξοδα ανάλογα με τα εισοδήματα του. Όταν λοιπόν έχω ένα συγκεκριμένο ποσό για το παιδί μου, και θέλω να πάει σε ένα καλό σχολείο που έχει ακριβά δίδακτρα και μετά σπουδές εξωτερικού, αυτό εις διπλούν μόνη μου, και επειδή θέλω να έχω και χρήματα να μου περισσεύουν, δεν μου βγαίνει μόνη μου να τραβήξω όλο αυτό το βάρος. Δεν θέλω να του στερήσω πράγματα».
Τέλος, αναφέρθηκε και στην προσωπική της ζωή λέγοντας πως πλέον αισθάνεται πιο άνετα να μιλάει για αυτή, παρ' όλα αυτά εξαρτάται πάντα από το ποιος της κάνει την ερώτηση και αν είναι κάτι στο οποίο η ίδια έχει ήδη απαντήσει.

ΠΗΓΗ: yupiii.gr