Ντάνι Μπόιλ: 6.000 Βρετανοί μαζεύτηκαν σε παραλία για να παίξουν κομπάρσοι στην νέα ταινία του

Περίπου 6.000 άνθρωποι συγκεντρώθηκαν πρόσφατα σε μια βρετανική παραλία για να "πρωταγωνιστήσουν" ως κομπάρσοι στη νέα ταινία του βραβευμένου με Όσκαρ σκηνοθέτη Ντάνι Μπόιλ.


Χιλιάδες Βρετανοί ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα που απηύθυνε ο καλλιτέχνης μέσω του Twitter για να συμμετάσχουν στο νέο έργο του ως θεατές μιας συναυλίας. 

Το πλήθος γύρισε τη σκηνή στην παραλία Γκόρλεστον, στη νότια Αγγλία, ενώ το σενάριο της ατιτλοφόρητης ακόμη ταινίας το έχει γράψει ο σκηνοθέτης Ρίτσαρντ Κέρτις. 

Ο Μπόιλ, που βραβεύτηκε με Όσκαρ για το Slumbdog Millionaire και πρόκειται να σκηνοθετήσει την επόμενη ταινία του Τζέιμς Μποντ, χαιρέτισε το πλήθος για τη δουλειά που έκανε κατά τη διάρκεια των γυρισμάτων. "Ήταν απίστευτη, θαυμάσια ενέργεια", είπε. 

Τον περασμένο μήνα οι παραγωγοί στράφηκαν στο Twitter για να βρουν "άμισθους θεατές μιας συναυλίας". Μία ημέρα αργότερα, η συνεργάτιδα του Κέρτις, Έμα Φρόιντ, ανέφερε ότι δήλωσαν συμμετοχή περίπου 7.400 άνθρωποι. Τελικά η ίδια διαβεβαίωσε ότι στα γυρίσματα συμμετείχαν 6.000 κομπάρσοι, κάτι που συνιστά "τη μεγαλύτερη σκηνή πλήθους που έχει γυριστεί ποτέ σε βρετανικό έδαφος". 

Δεν έχουν γίνει γνωστές περισσότερες λεπτομέρειες για την ταινία του Μπόιλ, που λέγεται ότι είναι εμπνευσμένη από τους Beatles και στην οποία πρωταγωνιστεί η γνωστή από τη συμμετοχή της στην τηλεοπτική σειρά Dowton Abbey, Λίλι Τζέιμς.

Πηγή: protothema.gr