Αργύρης Αγγέλου - Η συνεργασία που τον απογοήτευσε, το "Παρά 5" και το επόμενο βήμα μετά το "Mamma Mia!"

Έχοντας ξεκινήσει την περιοδεία με το μιούζικαλ "Mamma Mia!" στο πλευρό της καλής του φίλης, Δέσποινας Βανδή, ο Αργύρης Αγγέλου βρέθηκε στο πλατό της εκπομπής "Καλοκαίρι Μαζί" στις 10 και μίλησε για όλα!Ο 40χρονος ηθοποιός παραδέχθηκε πως στο παρελθόν υπήρξε μία συνεργασία που κατά τη διάρκεια της οποίας δεν πέρασε καλά, ωστόσο δεν θέλησε να αποκαλύψει ποια ήταν αυτή και ποιοι ήταν οι "πρωταγωνιστές" του περιστατικού. 

Παράλληλα, ο Αργύρης Αγγέλου μίλησε για την παρέα του "Παρά 5" και όσα έχουν ακουστεί για τη μεταξύ τους σχέση στα χρόνια που ακολούθησαν μετά τη σειρά: "Θα μπορούσαμε να παίζουμε μαζί ξανά και ξανά, γιατί ήταν μια ομάδα που ταίριαξε. Όλα παίξανε ρόλο αλλά όταν ταιριάζεις με κάποιον σίγουρα μπορείς να φανταστείς αυτό που λες (σ.σ. δηλαδή να συνεργαστούν ξανά). Αυτό το αισθανόμαστε κι εμείς, όχι μόνο αν είσαι τηλεθεατής. Η δουλειά μας, καλώς ή κακώς, έχει τη φύση να συναναστρέφεσαι πολύ κόσμο. Κάποιοι άνθρωποι θα μείνουν, κάποιοι άνθρωποι δεν θα "μείνουν" με την έννοια της καθημερινότητάς. (...) Με τους ανθρώπους που έχεις δεθεί και έχεις ταιριάξει, δεν αλλάζει τίποτα. Με κάποιους συμβαίνει αυτό το "κάτι" που τους κρατάς. Αλλά αυτό για να συμβεί πρέπει να είναι αμοιβαίο". 

Μάλιστα, ο ίδιος συμπλήρωσε: "Κοίταξε, επειδή η σειρά αυτή πήγε πραγματικά πολύ καλά και το αποδεικνύει ο χρόνος πια, καθετί που έχει πάει καλά και έχει αγαπηθεί πολύ έχει από πίσω ένα... μύθο και ένα σούσουρο. Ακόμα και τότε που παίζαμε, ακούγονταν τέρατα! (...) Η αλήθεια είναι ότι ποτέ δεν σφαχτήκαμε. Και δεν μπορώ να φανταστώ ότι θα είχα αρνητική σκέψη για οποιονδήποτε με τον οποίο έχω ζήσει αυτή τη μοναδική εμπειρία στη ζωή μου. Τους θυμάμαι όλους τόσο έντονα με τόση αγάπη! Ήταν δύο χρόνια τόσο γεμάτα, σου μιλάω για πολλή δουλειά και κούραση! Κανένας δεν μπορεί να φανταστεί την τόση κούραση. Δεν φαινόταν επειδή το χαιρόμασταν. Όταν πας με χαρά στη δουλειά σου, τι να φανεί;". 

Όσο για το επόμενο του βήμα, μετά το τέλος του "Mamma Mia!", ο Αργύρης Αγγέλου αποκάλυψε: "Μόλις τελειώσουν οι παραστάσεις του "Mamma Mia!" τον Σεπτέμβρη, έχω κλείσει τον Φλεβάρη να είμαι στο "Παλλάς" στο "Ζητείται Ψεύτης" με τον Μάρκο Σεφερλή. Που είναι ένας καινούργιος κύκλος που ανοίγει, μια συνεργασία με πολλούς καινούργιους ανθρώπους. Δεν έχω ξαναδουλέψει με τον Μάρκο..." ενώ συγκεκριμένα για τον Μάρκο Σεφερλή εξήγησε: "Τον Μάρκο τον γνώρισα όταν έκανε το πρωινό στο MEGA, είχα πάει σαν καλεσμένος. Μου είχε κάνει τρομερή εντύπωση πόσο ωραία ήταν όταν πήγα στην εκπομπή. Πόσο άνετα ένιωσα... Ήταν ένας άνθρωπος που με σεβάστηκε πάρα πολύ".

Πηγή: yupiii.gr (Κωνσταντίνος Αντωνάτος)