Ανακοίνωση από τον Σάκη Ρουβά για τη νομική διαμάχη με την Progressive PR και τους λογαριασμούς του

Απάντηση στα δημοσιεύματα, αλλά και στην εταιρία Progressive με την οποία συνεργάζονταν, έδωσε ο Σάκης Ρουβάς την Τρίτη με ανακοίνωση την οποία εξέδωσε.Η εταιρία φέρεται σύμφωνα με τον Ελεύθερο Τύπο, να διεκδικεί αποζημίωση ύψους 500.000 ευρώ για σειρά υπηρεσιών που παρείχε στον τραγουδιστή κατά τη διάρκεια της δεκαετίας που κράτησε η συνεργασία τους. 

Κατά τις ίδιες πληροφορίες, τη Δευτέρα, το Πρωτοδικείο της Αθήνας αποφάσισε πως θα πρέπει να δεσμευθούν οι εταιρικοί λογαριασμοί του Σάκη Ρουβά. 

Έπειτα από αίτηση της Progressive PR εκδόθηκε σε βάρος της Σάκης Ρουβάς ΕΠΕ διαταγή πληρωμής, δυνάμει της οποίας επιβλήθηκε συντηρητική κατάσχεση σε βάρος της εις χείρας των τραπεζικών ιδρυμάτων και ακολούθως δεσμεύθηκαν οι τραπεζικοί λογαριασμοί της ΕΠΕ. 

Το ποσό της διαταγής πληρωμής ανέρχεται στις 25.000 ευρώ και, σύμφωνα με πληροφορίες, αφορά σε υπηρεσίες που σχετίζονταν με το τηλεοπτικό παιχνίδι "Voice", στο οποίο ο γνωστός τραγουδιστής διατηρούσε το ρόλο του κριτή. 

Ωστόσο η εταιρία επικοινωνίας την ίδια ημέρα με την έκδοση της απόφασης κατέθεσε και δύο αγωγές σε βάρος του Σάκη Ρουβά. 

Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι μέσω αυτών διεκδικείται αποζημίωση που υπερβαίνει τις 500.000 ευρώ και αφορά στις υπηρεσίες που παρείχε η Progressive PR στον Ελληνα σταρ. 

Αναλυτικά η ανακοίνωση του Σάκη Ρουβά: 

Αναφορικά με το δελτίο τύπου και τα σχετικά δημοσιεύματα, τα οποία κυκλοφόρησαν με θέμα τη δικαστική διένεξη με τη μέχρι πρότινος συνεργάτιδά μου εταιρεία Progressive PR, δηλώνω ότι, μέχρι στιγμής, ουδεμία επίδοση δικογράφων έχει πραγματοποιηθεί, προκειμένου να λάβω γνώση των επικαλούμενων απαιτήσεων και των σχετικών νομικών ενεργειών. 

Ωστόσο, σε κάθε περίπτωση, όπως σε όλες τις μέχρι σήμερα συνεργασίες μου, έτσι και στη συγκεκριμένη, έχω υπάρξει απόλυτα συνεπής και έχω τηρήσει πλήρως τις υποχρεώσεις μου. 

Έχω απόλυτη εμπιστοσύνη στην ελληνική Δικαιοσύνη, η οποία ως μόνη αρμόδια πια θα επιληφθεί για την εν λόγω υπόθεση αλλά και για την προστασία της προσωπικότητας, της τιμής και της υπόληψής μου και τη διαφύλαξη των δικαιωμάτων μου. Επιφυλάσσομαι, δε, για κάθε υλική ή ηθική ζημία υποστώ. 

Αθήνα, 12.6.2018 
Σάκης Ρουβάς 

Σύμφωνα με δελτίο τύπου που εξέδωσε τη Δευτέρα η δικηγορική εταιρεία Ν. Αγαπηνός "η Εταιρία μας έχει αναλάβει την διεκδίκηση των απαιτήσεων "PROGRESSIVEPR M.EΠΕ" Δημόσιες Σχέσεις – Διαφημίσεις κατά του Σάκη Ρουβά και εταιριών συμφερόντων του". 

Και συνεχίζει η ανακοίνωση: "Ήδη κατόπιν αιτήσεως της "PROGRESSIVEPR M.EΠΕ" εξεδόθη σε βάρος της Σάκης Ρουβάς ΕΠΕ διαταγή πληρωμής από το Πρωτοδικείο Αθηνών, δυνάμει της οποίας επιβλήθηκε συντηρητική κατάσχεση σε βάρος της εις χείρας των τραπεζικών ιδρυμάτων και ακολούθως δεσμεύθηκαν οι τραπεζικοί λογαριασμοί της εν λόγω εταιρίας. Ταυτόχρονα κατατέθηκαν και δύο αγωγές σε βάρος του Σάκη Ρουβά και εταιριών συμφερόντων του δια των οποίων η Εταιρία "PROGRESSIVEPR M.EΠΕ" διεκδικεί χρηματικές αξιώσεις της σε βάρος τους για υπηρεσίες που παρείχε στη μεταξύ τους συνεργασία. Σημειωτέον ότι μεταξύ των εταιριών συγκαταλέγεται και η εταιρία SK Κτηνοτροφική μέσω της οποίας ο Σάκης Ρουβάς δραστηριοποιήθηκε στον τομέα της πράσινης ενέργειας".

Πηγή: lifo.gr