Ο Ανδρόνικος στον IANΟ στις 29 Ιουνίου - Special guest: Αντώνης Μιτζέλος

"Kάποιος αντέχει ν' αγαπά" ονομάζεται το καινούριο  τραγούδι του Ανδρόνικου που κυκλοφορεί από τη νέα δισκογραφική του στέγη την PANIK OXYGEN. Πρόκειται για έναν "έντεχνο μπάλο" με μπλουζ στοιχεία που υπογράφεται από τον Αντώνη Μιτζέλο και τη Λίνα Δημοπούλου.

Ο Ανδρόνικος από το φθινόπωρο του 2009 βρίσκεται στην Αθήνα και ασχολείται επαγγελματικά με το τραγούδι. Στη σκηνή, πρωτοεμφανίστηκε μαζί με τους Γιάννη Σπανό, Γιώργο Χατζηνάσιο και Κώστα Χατζή με τους οποίους συνεργάστηκε και δισκογραφικά στο πρώτο του προσωπικό άλμπουμ με τίτλο "Προσεχώς" σε παραγωγή Σταύρου Σιδερά και ενορχήστρωση Γιώργου Παγιάτη (2011). 

Πριν από ένα χρόνο παρουσίασε το άλμπουμ "Ανδρόνικος ΕΝΑ" με δημιουργίες καταξιωμένων συνθετών και στιχουργών, όπως των Στέφανου Κορκολή, Αντώνη Μιτζέλου, Ευσταθίας, Λίνας Δημοπούλου και Ρεβέκκας Ρούσση κλπ. 

Σήμερα, ξεκινά μία νέα συνεργασία με την Panik Oxygen ενώ παράλληλα ξεκινά τις εμφανίσεις του σε Ελλάδα και  Κύπρο. 

Πρώτος σταθμός ο ΙΑΝΟΣ όπου την Παρασκευή 29 Ιουνίου στις 21:00 ο Ανδρόνικος με special guest τον Αντώνη Μιτζέλο θα μας υποδεχτούν σ' ένα μοναδικό live. Ένα μουσικό ταξίδι με αγαπημένα τραγούδια από όλο το φάσμα της ελληνικής μουσικής σκηνής, αλλά και δημιουργικές, απρόσμενες διασκευές δοσμένες με φαντασία και πολύ ενέργεια. 

Παίζουν οι Μουσικοί:

Πιάνο: Γιώργος Πανταζής
Κιθάρες: Κώστας Χατζόπουλος
Τύμπανα/Κρουστά: Βαγγέλης Παπαχριστόπουλος 

IANOS | τηλ. 210 32 17 810, Σταδίου 24 – Αθήνα είσοδος (με κρασί ή μπύρα): 10€

Η βραδιά θα μεταδίδεται ζωντανά από τo IANOS RADIO 

Προπώληση εισιτηρίων στα ταμεία του ΙΑΝΟΥ: Σταδίου 24 & Golden Hall (Λ. Κηφισίας 37Α, Μαρούσι) και στο www.ianos.gr 

Link video clipFacebook
www.facebook.com/AndronikosOfficialPage
Instagram
www.instagram.com/andronicos1