"Τhe Wall" – Νέα επεισόδια στις 7 και 8 Ιουνίου στις 21.00 στον ΑΝΤ1

Αυτή την εβδομάδα το "The Wall" είναι ξεκάθαρα οικογενειακή υπόθεση! Δύο αδέρφια και ένα ζευγάρι με κοινή πορεία και ιστορία 32 χρόνων, έρχονται στο πλατό του "The Wall" για να απαντήσουν στις ερωτήσεις του Γρηγόρη Αρναούτογλου, να αναμετρηθούν με τον "Τοίχο" και να παλέψουν για τα όνειρά τους! Την κρίσιμη στιγμή, θα πάρουν τις σωστές αποφάσεις; 

Ας τους γνωρίσουμε: 

Την Πέμπτη 7 Ιουνίου, θα παρακολουθήσουμε δύο αδέρφια, αγαπημένα, με πολύ καλή χημεία και χιούμορ. Ο Σταύρος Κυπραίος, 30 ετών, έχει δικό του Design Studio και ένα παιδάκι. Ο  μικρότερος αδερφός, ο Χρήστος - 27 ετών -  είναι Καθηγητής Φυσικής Αγωγής και ετοιμάζεται να παντρευτεί. Με το έπαθλο θέλουν να στηρίξουν την οικογένειά τους και να κάνουν ταξίδια. 

Την Παρασκευή 8 Ιουνίου, ο Γρηγόρης υποδέχεται ένα ζευγάρι που είναι μαζί 32 χρόνια, έχουν 3 κόρες και αγαπιούνται πολύ! Ο Αντώνης Τσίκελης είναι 50 ετών και εργάζεται σε κατάστημα εσωρούχων. Η Μαρία Κιοσέ, 50 ετών, παιδαγωγός. Στόχος τους είναι να παρέχουν τα πάντα στα παιδιά τους. Έχουν οικονομικές δυσκολίες και καμία βοήθεια από το οικογενειακό τους περιβάλλον. Με το έπαθλο ονειρεύονται να φτιάξουν ένα εξοχικό σπίτι και να "φωλιάσουν" μαζί με τις κόρες τους. 

The Wall – Νέα συγκλονιστικά επεισόδια! Την Πέμπτη 7 και την Παρασκευή 8 Ιουνίου, στις 21.00, στον ΑΝΤ1! 

Μην τα χάσετε! 

#TheWallGR 

Συντελεστές:

EXECUTIVE PRODUCER: Στέλιος Κοτιόνης 
CONTESTANT & CONTENT PRODUCER: Μαριλένα Χαραμποπούλου 
PROJECT MANAGER: Βασίλης Κοτρωνάρος 
ΑΡΧΙΣΥΝΤΑΞΙΑ: Νάνσυ Αντωνίου
ΣΚΗΝΟΘΕΣΙΑ: Περικλής Βούρθης