Το αντίο της Εμίλια Κλαρκ στο "Game of Thrones"

Η Ντενέρις Ταργκέριεν, Η Πρώτη του Ονόματός της, η Άκαυτη, η Βασίλισσα των Ανδάλων, η Καλίσι, η Απελευθερώτρια από τις Αλυσίδες, η Μητέρα των Δράκων, μίλησε.Ή, πιο σωστά, η Εμίλια Κλαρκ, η 31χρονη ηθοποιός που ερμήνευσε την Ντενέρις στην τηλεοπτική σειρά φαινόμενο, το "Game of Thrones", μίλησε. 

Ολοκληρώνοντας τα γυρίσματα του πολυαναμενόμενου 8ου κύκλου, η Κλαρκ πόσταρε στο Instagram το δικό της συγκινητικό αντίο στη σειρά που της άλλαξε τη ζωή. Ποστάροντας μια φωτογραφία από την Ιρλανδία, όπου έγινε και το μεγαλύτερος μέρος των γυρισμάτων της δικής της ιστορίας στο "Game of Thrones", η Κλαρκ έβαλε την ακόλουθη λεζάντα: 

"Μπήκα στο πλοίο και ήρθα στο νησί που έγινε το δεύτερο σπίτι μου για μία ολόκληρη δεκαετία. Ήταν ένα υπέροχο ταξίδι. Σ' ευχαριστώ Game of Thrones για τη ζωή που μου πρόσφερες, μία ζωή που δεν είχα καν ποτέ ονειρευτεί, και την οικογένεια που μου χάρισες και θα μου λείπει για πάντα...". 

Ανάμεσα στα χιλιάδες σχόλια του ποστ της, πολλά ήταν κι από τους συμπρωταγωνιστές της - τη Λένα Χίντι (Σέρσεϊ Λάνιστερ), τον Τζον Μπράντλεϊ-Γουέστ, τον Τζέισον Μομόα. 

They all bent the knee.

Πηγή: flix.gr (Πόλυ Λυκούργου)