Τατιάνα Στεφανίδου: Το αιχμηρό της σχόλιο για την αποχώρησή της από το Epsilon

Η Τατιάνα Στεφανίδου ανήκει στις δημοσιογράφους που διακρίνονται για την αξιοπρέπεια και το ήθος τους απέναντι και στις πιο δύσκολες καταστάσεις, με τους συνεργάτες της να λένε πάντα πόσο ευχάριστη ήταν η θητεία τους δίπλα της.Αυτή τη στιγμή βρίσκεται σε μία κομβική καμπή στην καριέρα της, καθώς είναι στα σκαριά ενός ακόμη τηλεοπτικού διαζυγίου. 

Συγκεκριμένα, η εκπομπή της στο κανάλι Epsilon δεν πήρε το πράσινο φως για την επόμενη τηλεοπτική σεζόν, με την ίδια να βρίσκεται σε αναζήτηση νέας τηλεοπτικής στέγης. 

Την Πέμπτη, με αφορμή τα γενέθλια του site της, T-life που έκλεισε αισίως 8 χρόνια λειτουργίας, παρέθεσε ένα glamorous πάρτι στο rooftop του ξενοδοχείου Hilton. Ανάμεσα στους παρευρισκόμενους, ήταν οι συνεργάτες και η ομάδα του site, καθώς και πολλοί ακόμη celebrities. 

Η Τατιάνα μίλησε όπως πάντα σε όλους τους δημοσιογράφους και είπε μεταξύ άλλων πως το "διαζύγιο" δεν ήταν συναινετικό: "Έχω μεγαλώσει πια, είμαι μεγάλη για να μετακινούμαι". Φαίνεται λοιπόν πως η ίδια θα προτιμούσε μία πιο σταθερή πορεία από εδώ και πέρα με μακροβιότερα συμβόλαια. Ωστόσο, όπως τόνισε, δεν είναι πλέον επιθυμητή από το κανάλι μία εκπομπή με το δικό της concept, που είναι κοινωνικού περιεχομένου. Μένει λοιπόν να δούμε ποιο θα είναι το επόμενο τηλεοπτικό της βήμα.

Πηγή: peoplegreece.gr