Στο Epsilon η Ευαγγελία Αραβανή: Αυτό είναι το νέο talent show που θα παρουσιάσει

Η Ευαγγελία Αραβανή διανύει μια πολύ δημιουργική περίοδο τα τελευταία δύο χρόνια. Η παρουσιάστρια έχει δει τη ζωή της να αλλάζει προς το καλύτερο, τους κόπους της να ανταμείβονται, και τις μετοχές της να ανεβαίνουν. Η επαγγελματική επιτυχία και η προσωπική ευτυχία συνδυάζονται αρμονικά στη ζωή της και το ένα της βήμα ακολουθεί το άλλο με τη σωστή ροή.



Μετά το τέλος του "Dancing with the Stars", και τη μη ανανέωση του συμβολαίου της με τον ΑΝΤ1 η νέα σεζόν θα βρει την Ευαγγελία στο Epsilon. 

Με δεδομένο πως στο κανάλι των Μελισσίων ανέλαβε διευθύντρια ψυχαγωγικού προγράμματος η Άλκηστις Μαραγκουδάκη, φίλη της Ευαγγελίας καθώς και ο άνθρωπος που την πίστεψε και της έδωσε την σωστή ευκαιρία στο ΣΚΑΪ (βλέπε My style rocks) δεν μας ξάφνιασε η μεταγραφή της. 

Για ποιο πρόγραμμα προορίζουν την Ευαγγελία Αραβανή στο νέο κανάλι; Για το "La Banda". 

Πρόκειται για ένα μουσικό talent show, γνωστό κυρίως στην ιταλική τηλεόραση, που στόχο έχει να βρει το νέο μουσικό...φαινόμενο. Τη νέα μπάντα που θα φέρει τα πάνω κάτω στα ελληνικά δεδομένα και θα αποδείξει πως οι παρέες κάνουν τη διαφορά ακόμα και στη μουσική. Το "La Banda" έχει τις ρίζες του στην Αμερική με τίτλο "The Band" και εμπνευστής του είναι ο Simon Cowell. Μεγάλη επιτυχία όμως έκανε στην ιταλική τηλεόραση που προβλήθηκε για πρώτη φορά του 2015, με την ενεργό συμμετοχή του Ricky Martin. 

Το εν λόγω talent show έχει έναν παρουσιαστή, τρεις κριτές και αναζητά έφηβους και νεαρούς τραγουδιστές με σκοπό να εντοπίσει και να συνδυάσει ταλέντα ώστε να δημιουργήσει την απόλυτη μπάντα. 

Να σημειώσουμε μάλιστα πως η Ευαγγελία Αραβανή είναι διπλά εξοικειωμένη με τη μουσική. Αρχικά γιατί πριν δυο χρόνια είχε αναλάβει τα backstage του X-Factor, στον ΣΚΑΪ, που τη φετινή σεζόν θα βλέπουμε από τη συχνότητα του Epsilon και έπειτα γιατί διατηρεί δεσμό με τον λαϊκό τραγουδιστή, Νίκο Οικονομοπούλου. 

Πάρτε μια γεύση από το "La Banda" της ισπανικής τηλεόρασης: 



Πηγή: peoplegreece.com (ΠΕΝΥ ΘΩΜΟΠΟΥΛΟΥ)