Θοδωρής Μαραντίνης: Η Σίσσυ, η επιστροφή στην τηλεόραση και τα αρνητικά σχόλια

Με αφορμή τη συναυλία των Onirama στο Κέντρο Πολιτισμού του Ιδρύματος Σταύρος Νιάρχος, το βράδυ της Πέμπτης, ο Θοδωρής Μαραντίνης μίλησε στον Άρη Καβατζίκη και το "Πρωινό".


Αφού ξεκαθάρισε πως δεν προβληματίστηκε ποτέ για το ότι έκανε νωρίς οικογένεια, αφού πριν λίγες ημέρες έκλεισε τα 40, ο frontman των Onirama ρωτήθηκε για τη Σίσσυ Χρηστίδου. "Η Σίσσυ είναι από τους ανθρώπους εκείνους που είναι ακριβώς αυτό που βλέπεις. Είναι ένα ανοιχτό βιβλίο!" είπε αρχικά για τη σύζυγό του. 

Όσο για το αν υπήρξαν εντάσεις μεταξύ τους, ο ίδιος εξήγησε: "Ένα ζευγάρι που είναι πάνω από 2-3 χρόνια μαζί δεν μπορεί να μην έχει στιγμές έντασης. Και η ένταση μπορεί να είναι μικρή, μεγάλη ή και πάρα πολύ μεγάλη. Και δεν είναι κακό αυτό. Σαφώς και εμείς έχουμε περάσει φάσεις που ήταν πραγματικά πολύ έντονες, πολύ δύσκολες, είτε για προσωπικούς είτε για επαγγελματικούς λόγους. Υπάρχουν φορές που είχαμε την έντασή μας, την απόστασή μας αλλά αυτό που με κάνει και αισθάνομαι πολύ τυχερός και ευλογημένος σε αυτή τη σχέση είναι πως τελικά η ουσία της είναι η πραγματικά η άνευ όρων αγάπη. Και αυτή επανέφερε πάντα τα πράγματα". 

Σε άλλο σημείο της κουβέντας τους, μάλιστα, παραδέχθηκε πως "κάνω συστηματικά ψυχοθεραπεία τα τελευταία 3 χρόνια. Θεωρώ ότι είναι πολύ σημαντικό πράγμα, πολύ απελευθερωτικό". 

Σχετικά με τη φημολογούμενη επιστροφή της Σίσσυς Χρηστίδου στην τηλεόραση, ο Θοδωρής Μαραντίνης εξήγησε: "Η Σίσσυ δεν ξέρω αν θα επιστρέψει ακόμα. Έχει μια πολύ καλή πρόταση, όπως έχει κάθε χρόνο προτάσεις. Απλά η Σίσσυ έχει βολευτεί. Περνάει και αισθάνεται όμορφα και με το κανάλι της στο YouTube και με τα ρούχα που έχει κάνει. Δεν έχει πλέον πολύ χρόνο για το άλλο. Αν επιστρέψει, θα πρέπει να της αρέσει και σαν concept και σαν ομάδα και σαν χρόνος" ενώ για το αν θα της άρεσε να κάνει μια εκπομπή τις ημέρες του Σαββατοκύριακου εκείνος είπε: "Η Σίσσυ έχει κάνει εκπομπή το Σαββατοκύριακο, το ξέρει. Το κάνει πολύ καλά". 

Για τις πληροφορίες που τον θέλουν να έχει συμφωνήσει ώστε να είναι στην επιτροπή του "La Banda", ο Θοδωρής Μαραντίνης τόνισε: "Έχω συζητήσει κι εγώ για ένα μουσικό project που μου αρέσει πάρα πολύ γιατί αφορά συγκροτήματα, μιλάω για το "La Banda". Είμαστε σε πολύ προχωρημένες συζητήσεις και το βλέπω πολύ θετικά". 

Τέλος για τα αρνητικά σχόλια που έχει δεχθεί η Σίσσυ Χρηστίδου κατά καιρούς ανέφερε: "Εγώ στεναχωρήθηκα όταν είδα κάποιες φορές να στεναχωριέται η Σίσσυ. Και μετά προβληματίστηκα όταν είδα πως υπάρχουν άνθρωποι και ειδικά άντρες που μπορούν να το κάνουν αυτό σε μια γυναίκα. Είτε γνωστή, είτε άγνωστη. Κάθεται κάποιος και ασχολείται με μια γυναίκα για το αν έχει κυτταρίτιδα, αν έχει παραπάνω κιλά ή αν κάνει λίγο ρετούς το περιοδικό. Αυτά είναι τόσο μικρά και άνανδρα αυτά τα πράγματα" για να κλείσει λέγοντας: "Αν η γυναίκα μου, αν το κορίτσι μου είναι καλά, δεν με νοιάζει τι μπορεί να λέει κάποιος άλλος".

Πηγή: yupiii.gr (Κωνσταντίνος Αντωνάτος)