Κατερίνα Μισιχρόνη: Ανοίξαμε την τσάντα της και βρήκαμε τι έχει πάντα μαζί της

Με αγαπημένο της νησί την Ερεικούσα, το βορειότερο σημείο των Επτανήσων, και ρουτίνα "ομορφιάς" πριν την εξόρμησή της στη παραλία την καλή της διάθεση και την καλή παρέα, η Κατερίνα Mισιχρόνη είναι από τις γυναίκες που απολαμβάνουν το καλοκαίρι και το ζουν στο έπακρο όσο πιο "φυσικά" γίνεται.

Στην τσάντα θαλάσσης της υπάρχουν πάντα αντηλιακό, lip balm με SPF, παρεό και βιβλία – αυτή την περίοδο βρίσκεται η βιογραφία της Patti Smith M train και οι Σχέσεις αγάπης του Elia Kazan. 

"Φοράω ανελλιπώς αντηλιακό. Δεν έχει τύχει ποτέ να καώ, νομίζω ότι λόγω τύπου δέρματος είναι δύσκολο να μου συμβεί. Βέβαια η αλήθεια είναι ότι προσέχω την υπερέκθεση στον ήλιο και δεν βγάζω το καπέλο μου όταν είμαι στη θάλασσα" λέει.

Οι αγαπημένες της παραλίες, πέρα από την Ερεικούσα, είναι το Μελιδόνι στα Κύθηρα και η παραλία της Ζαχάρως στην Πελοπόννησο, όπου πηγαίνει πάντα έχοντας μαζί της φρούτα και παγωμένο νερό. Για την προστασία των μαλλιών της αρκείται σε ένα λάδι, αφού της αρέσει η αίσθηση του αλατιού και οι κυματισμοί που δημιουργεί. "Πολλές φορές δεν θα το ξεβγάλω μέχρι το τέλος της ημέρας" καταλήγει.

Την επόμενη θεατρική σεζόν η ηθοποιός θα παίξει στο "Δείπνο" του Herman Koch, σε σκηνοθεσία της Λίλλυς Μελεμέ και παραγωγή του Γιώργου Λυκιαρδόπουλου.

Πηγή: peoplegreece.com (ΓΩΓΩ ΘΩΜΑ)