Νύχτες Παρωδίας στον Τεχνοχώρο Εργοτάξιον

Μια ξεχωριστή πρόταση για όσους αγαπούν τις παρωδίες! Ένα τριήμερο παραστάσεων στον αγαπημένο μας Τεχνοχώρο Εργοτάξιον, θα μας χαρίσουν άφθονο γέλιο. Τα έργα αυτά γράφτηκαν και σκηνοθετήθηκαν από την Έφη Μεράβογλου. Είναι έργα μικρής διάρκειας και προσαρμοσμένα να παιχτούν σε οποιονδήποτε χώρο.

Κάθε Τετάρτη θα παίζεται το θεατρικό έργο "Πίστεψε σε κάτι''. 
Μια αισθηματική παρωδία. 

Λίγα λόγια για το έργο
Ένας άντρας, μια γυναίκα, και ένα τρελαμένο φάντασμα συνθέτουν το πορτραίτο της παράστασης. Σε όλη την πορεία τους ο άντρας και η γυναίκα προσπαθούν να συναντηθούν και να είναι μαζί! Έχουν ερωτευθεί χωρίς να έχουν δει ο ένας το πρόσωπο του άλλου. Το φάντασμα τους κάνει τη ζωή κόλαση χωρίς να το καταλάβουν και κάνει τα πάντα για να μην αναγνωρίσει ο ένας τον άλλο. Όλα αυτά φυσικά μέχρι αποδείξεως του αντιθέτου!
Στην παράσταση υπάρχει συμμετοχή του κοινού και στο τέλος της παράστασης, μια πολύ ωραία έκπληξη!
Παίζουν: Λευτέρης Καλανδράνης - Κωνσταντίνα Βάρδα - Μαίρη Ματσούκα. 

Κάθε Πέμπτη θα παίζεται το θεατρικό έργο:
''8 γυναίκες κατηγορούν εσένα'' 
Εμπνευσμένο απο το θεατρικό έργο του Ρ.Τομά 

Λίγα λόγια για το έργο
8 Γυναίκες συνδέονται με έναν άντρα. Η κάθε μία έχει ένα κίνητρο για να τον σκοτώσει. Ποια η σχέση τους με αυτόν τον άντρα; 
Ο Άντον Φακόφ έχει το εργοστάσιο condoms και αμύθητη περιουσία. Στενός του συνεργάτης και έμπιστος φίλος, είναι ο Στάνλεϊ Πίντερ. Ο Φακόφ έχει πολλούς εχθρούς. Ο θάνατός του θα ήταν λύτρωση για πάρα πολλούς. Ο Πίντερ κερδίζει την εμπιστοσύνη του Φακόφ και ετοιμάζει το μεγάλο σχέδιο. Την εξόντωση του! Μπλέκεται με όλους όσους γνωρίζει ο Φακόφ και με τον μοναδικό του τρόπο, βρίσκει ποιος θα δολοφονήσει τον Άντον Φακόφ. Πείθει, εξαπατά, εξαγοράζει, απειλεί και είναι έτοιμος να κάνει τα πάντα ώστε να κληρονομήσει περιουσία αλλά και το εργοστάσιο. Είναι αδίστακτος! Ο Φακόφ βρίσκεται δολοφονημένος στο γραφείο του. Μετά την κηδεία του, γίνεται μια μεγάλη δεξίωση για να τιμήσουν την μνήμη του.
Μια τρελή, ξέφρενη παρωδία που εκτυλίσσεται τη δεκαετία του 1930. Το Γκροτέσκο είναι ο κύριος οδηγός, η υπερβολή του οδηγεί τους ήρωες σε παράλογες καταστάσεις! 

Παίζουν: 
Βασίλης Ντόντος, Χριστίνα Μούζη, Μυδαλιά Ανδρέου, Άκης Κουμπής, Αστερία Παντίσκα, Ανδριάνα Σταυριδοπούλου, Έφη Μεράβογλου, Σόνια Πουλή, Αριστέα Ανύση. 

Κάθε Παρασκευή θα παίζεται το θεατρικό έργο:
''Ζητείται Δράκουλας ''

Λίγα λόγια για το έργο
Ένας Δράκουλας διαφορετικός, ένας δράκουλας που φοβάται το αίμα και σιχαίνεται τις νυχτερίδες. Η ιστορία ξεκινάει διαφορετικά όχι ακριβώς όπως την ξέρουμε. Ένα νιόπαντρο ζευγάρι ψάχνει να βρει ένα πανδοχείο να γευτεί τον έρωτα του, όμως η καταιγίδα τους φέρνει σε λάθος δρόμο και πέφτοντας σε μια τεράστια λακκούβα χαλάει το αυτοκίνητο τους έξω από τον Πύργο του Κόμη. Φτάνοντας στον Πύργο το ζευγάρι και χτυπώντας την Πόρτα ανοίγει η οικονόμος – μπάτλερ που ταράσσεται μόλις βλέπει την νύφη...είναι ίδια η μητέρα του Δράκουλα. Το ζευγάρι δεν είναι τόσο αθώο όσο φαίνεται... Δημιουργούν εντάσεις μέσα στον πύργο αφού τσακώνονται συνέχεια και φτάνουν τον Δράκουλα εκτός ορίων. Η Οικονόμος – Μπάτλερ προσπαθεί να μάθει στον Κόμη πώς να είναι Δράκουλας. Πρέπει να συνεχίσει την οικογένεια. Και για να την συνεχίσει έφτασε επιτέλους η ώρα να ρουφήξει το αίμα της κοπέλας ώστε να γίνει αθάνατος. Φυσικά τα πράγματα δεν γίνονται ακριβώς έτσι... 

Παίζουν: 
Έφη Μεράβογλου, Χρήστος Γιακουμής, Ισαβέλλα Αναστασίου, Γεράσιμος Κωνσταντουδάκης. 

Τεχνοχώρος Εργοτάξιον
Διογένους 1, Δάφνη

Εισιτήριο: 8 ευρώ με κρασί 
Εάν θέλετε να παρακολουθήσετε και τις τρεις παραστάσεις μας 15 ευρώ με κρασί.
Τηλ. κρατήσεων: 6983930220