Η νέα σκηνοθετική δουλειά του Τζορτζ Κλούνεϊ είναι... στη σφαίρα της επιστημονικής φαντασίας

Η πορεία του Τζορτζ Κλούνεϊ στη σκηνοθεσία είναι λίγο σαν την Πίνδο, με λίγες κορυφές και πολλές κοιλάδες. Ξεκίνησε συναρπαστικά με τις "Εξομολογήσεις Ενός Επικίνδυνου Μυαλού" το 2002, ανέβηκε ακόμα ψηλότερα με το "Καληνύχτα και Καλή Τύχη" το 2005.

Εγκλωβίστηκε στο "Leatherheads" το 2008, ξεμύτισε με το "Ides of March" το 2011, βυθίστηκε σε χαράδρα το 2014 με το "Monuments Men" κι ίσα που φάνηκε πέρυσι με το "Suburbicon". Στατιστικά, αυτό μπορεί και να σημαίνει ότι η επόμενη ταινία που θα σκηνοθετήσει θα τον φέρει πάλι στα ψηλά. 

Πάντως ο αστείρευτης γοητείας σταρ, έχει βρει ήδη το πρότζεκτ που θα τον φέρει ξανά πίσω από την κάμερα, λέγεται "Echo" κι είναι ταινία επιστημονικής φαντασίας. Ο κεντρικός ήρωας είναι ένας επιστήμονας, ειδικευμένος στα drones, ο οποίος αρχίζει να πιστεύει ότι η σύντροφός του δεν είναι αυτή που ήταν κι ότι έχει αντικατασταθεί από μια άλλη ύπαρξη. Η ομάδα που έχει μαζέψει γύρω του ο Τζορτζ Κλούνεϊ ήδη, έχει στην παραγωγή τους Σον Λέβι, Νταν Λέβιν και Νταν Κόεν (των "Arrival", "Stranger Things" και "Darkest Minds") και στο σενάριο τον Κρίστοφερ ΜακΜπράιντ του ντοκιμαντέρ "The Conspiracy". Ακόμα δεν είναι γνωστό αν ο Κλούνεϊ θα είναι και ο πρωταγωνιστής της ταινίας, παρότι απέφυγε την ιδιότητα στο "Suburbicon". Για λίγο Κλούνεϊ μπροστά από την κάμερα, περιμένουμε το "Catch-22" την ερχόμενη χρονιά.

Πηγή: flix.gr (Λήδα Γαλανού)