Κάτια Ζυγούλη - Το μεγάλο της όνειρο

Η Κάτια Ζυγούλη είναι μια γυναίκα που έχει καταφέρει να βρει την ισορροπία στη ζωή της αφού ενσαρκώνει με επιτυχία όλους τους ρόλους, συνδυάζοντας τις παραδοσιακές αξίες της οικογένειας με το μοντέρνο τρόπο ζωής.


Πρόσφατα η ίδια έδωσε μια συνέντευξη στο περιοδικό Glow και τον Άρη Καβατζίκη όπου μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στο τρόπο με τον οποίο τα έχει καταφέρει και μάλιστα με επιτυχία. 

"Όταν έχεις ασφάλεια, υγεία και αγάπη στο σπίτι σου, νιώθεις πληρότητα και ηρεμία...όλα τα υπόλοιπα είναι ανούσια παράπονα. Γκρίνια περασμένη στο DNA μας, από συνήθεια", δήλωσε. 

Η Κάτια μίλησε και για την οικογένεια της με μια πολύπλευρη έννοια. Αναφέρθηκε στα παιδιά της και στο πόσο όμορφα αλλά και δύσκολα είναι να βιώνεις τη μητρότητα αποκαλύπτοντας παράλληλα μια μεγάλη της επιθυμία. "Πέρασα απ’ όλα τα μονοπάτια. Όνειρό μου είναι να μπορέσω να δημιουργήσω μια "σχολή" προετοιμασίας, υποστήριξης και απενεχοποίησης των συναισθημάτων της μητέρας", εξήγησε. 

Ενώ δεν θα μπορούσε να μην αφιερώσει χρόνο για να μιλήσει για τον άντρα της ζωής της. Ο σύζυγός της, Σάκης Ρουβάς για μας αποτελεί τον κορυφαίο Έλληνα σταρ για εκείνη όμως τον πιο γλυκό, τρυφερό και υποστηρικτικό άντρα. "Αυτό που για κάποιον είναι σκιά (η σκιά του σούπερ σταρ), για μένα είναι ένα φωτεινό μέρος. Μόνο ο εγωισμός θα με εμπόδιζε να το διακρίνω. Ο σούπερ σταρ είναι ο τρυφερός σύντροφός μου, ο υπέροχος πατέρας των παιδιών μας κι ένας πολύ υποστηρικτικός άνθρωπος. Με τον Σάκη διαφωνούμε ελάχιστα. Φροντίζω να του λέω κάθε μέρα σ' αγαπώ, αν όχι με λέξεις, με μια κίνηση, ένα βλέμμα", κατέληξε.