Λάκης Λαζόπουλος - Μιλάει για το τέλος των "Μήτσων" και αποκαλύπτει το επόμενο επαγγελματικό του βήμα

Κάπου ανάμεσα στο "ανέβασμα" των Βατράχων στην Επίδαυρο, τη σκηνοθεσία του "Χτυποκάρδια στο θρανίο", τα θεατρικά του σχέδια και το βιβλίο που ετοιμάζει, ο Λάκης Λαζόπουλος μίλησε για το τέλος των "Μήτσων" και όπως ξεκαθάρισε δεν είναι "πρόωρο".

Μιλώντας στην εφημερίδα Real Life, ξεκαθάρισε πως δεν ισχύει ότι "κόπηκαν" οι "Δέκα Μικροί Μήτσοι", καθώς "έχω κάνει δηλώσεις που λένε ότι θα κάνω πέντε ή έξι επεισόδια ανάλογα με τον χρόνο, αν τα καταφέρω. Και είναι διατυπωμένο και στα συμβόλαια που έχω υπογράψει. Δεν θα καθίσω να ασχοληθώ με το τι στήνουν διάφοροι εντεταλμένοι και τι απαντούν οι άλλοι εντεταλμένοι. Δεν ασχολούμαι με αυτά και δεν νομίζω ότι ασχολείται και κανείς άλλος. Με αυτά ασχολούνται και τρώγονται οι δημοσιογράφοι μεταξύ τους και ένα κομμάτι του καλλιτεχνικού κόσμου που όλη μέρα ψειρίζει τη μαϊμού. Λόγια του αέρα που χάνονται. Θυμάμαι τη φράση του πατέρα μου που ακόμα και τώρα είναι αρκετή για να με διασώζει: "Τα νέα είναι σαν τον γαύρο, την άλλη μέρα μυρίζουν"". 

Ο ίδιος ανέφερε πως δεν ετοιμάζει κάτι νέο τηλεοπτικά για την επόμενη σεζόν, τονίζοντας πως δεν θα ξαναδούμε τους "Δέκα Μικρούς Μήτσους". "Τελειώνουν. Από την αρχή το είπα ότι τελειώνουν. Δεν θα τους ξαναδούμε ποτέ. Μπορεί κατά μόνας να δούμε κάποιους! Το κομμωτήριο, ας πούμε, να αυτονομηθεί. Ίσως κάτι μικρό σε web TV. Οι κατά μόνας ήρωες μπορεί να αντέξουν, αλλά να στηθεί όλο αυτό αποκλείεται. Είναι τεράστιος κόπος, παρά πολλή δουλειά και δεν θέλω να την κάνω ξανά. Ήταν μια εκκρεμότητα. Όταν ένας άνθρωπος δημιουργήσει κάτι στο μυαλό του, δεν μπορείς να αποκλείσεις το ενδεχόμενο να θέλει να το κλείσει μετά από χρόνια. Το είχα στο κεφάλι μου. Ήθελα να το κάνω και το έκανα" δήλωσε.