Η Κόρτνεϊ Κοξ παντρεύεται και η Τζένιφερ Άνιστον θα είναι κουμπάρα

Η Κόρτνεϊ Κοξ παντρεύεται και στο πλευρό της θα έχει την Τζένιφερ Άνιστον, την αγαπημένη της φίλη. Το καλοκαίρι η Κοξ παντρεύεται τον κιθαρίστα Τζόνι ΜακΝταίντ και επέλεξε την κολλητή της για κουμπάρα.


Οι δυο τους διατηρούν μια πολύ στενή σχέση για πάνω από είκοσι χρόνια, μετά την πρώτη τους συνάντηση στο πλατό της σειράς Friends. 

Oι πληροφορίες αναφέρουν πως η Κόρτνεϊ θεωρεί απαραίτητη την παρουσία της φίλης της στο γάμο. 

"Έχουν μια πολύ ισχυρή φιλία", είπε μια πηγή στην εφημερίδα The Mirror. Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες η Άνιστον έχει ακόμη πιο ενεργό ρόλο στο γάμο καθώς βοηθά τη φίλη της με τις προετοιμασίες. 

Ο γάμος θα γίνει σε στενό κύκλο στην πατρίδα του του μουσικού, στο Ντέρι της Βόρειας Ιρλανδίας και στη συνέχεια θα γίνει μια τελετή σε παραλία στο Μάλιμπου. 

Η Τζένιφερ Άνιστον υπήρξε σημαντικό στήριγμα για τη φίλη της, όταν είχε αντιμετωπίσει δυσκολίες στη σχέση της. Η Κοξ και ο Τζόνι γνωρίστηκαν το 2013 και ένα χρόνο μετά είχαν ανακοινώσει τον αρραβώνα τους. Λίγο πριν το γάμο ανακοίνωσαν πως χωρίζουν και τελικά πριν από ένα χρόνο είχαμε επανένωση και τώρα ο γάμος είναι οριστικός. 

Όμως και η Κοξ ανταπέδωσε τη στήριξη καθώς όταν η Άνιστον χώρισε πρόσφατα από τον Τζάστιν Θερού, εθεάθη πολλές φορές στο σπίτι της συναδέλφου της και τα δημοσιεύματα ανέφεραν πως η φιλία τους είχε γίνει πιο δυνατή από ποτέ.

Πηγή: lifo.gr