Σίσσυ Χρηστίδου - Τι αποκαλύπτει για το επόμενο τηλεοπτικό της βήμα

Το τελευταίο διάστημα είναι γνωστό πως η Σίσσυ Χρηστίδου βρίσκεται σε συζητήσεις για το τηλεοπτικό της come back. Η παρουσιάστρια μπορεί τα τελευταία χρόνια να απείχε από τα media όμως ανέπτυξε τη δημιουργικότητά της εισχώρησε στον επιχειρηματικό τομέα με το δικό της brand ρούχων και έγινε και καναλάρχισα και μάλιστα με δύο κανάλια.

Η Σίσσυ έχει ένα κανάλι στο youtube που ανεβάζει δικά της θέματα και έχει και ένα κανάλι με τον Θοδωρή Μαραντίνη που ενημερώνουν τους τουρίστες για τα ωραία μέρη της χώρας μας και μιλάνε αγγλικά. 

Φαίνεται όμως πως τη νέα σεζόν η Σίσσυ θα κοντά μας και τηλεοπτικά μέσα από τη συχνότητα του Epsilon. Η παρουσιάστρια μίλησε για τις προτάσεις που έχει δεχτεί και ξεκαθάρισε πως δεν θα την δούμε στο Next top model. "Δεν συζητάω για το Next top model, αλλά για κάτι άλλο. Θέλω, αλλά δεν μπορώ να σου πω κάτι άλλο γι' αυτό... Συμβαίνουν πολλά πράγματα, ειδικά στο Epsilon, που έχει έρθει ένας άνθρωπος που εμπιστεύομαι και αγαπάω πάρα πολύ, η Άλκηστις Μαραγκουδάκη. Αυτή η γυναίκα έχει τον τρόπο της πάντα. Είμαστε σε συζητήσεις για ωραία πράγματα, θα δούμε...", είπε.

Πηγή: peoplegreece.com