Η Beyonce κατάφερε να γυρίσει βιντεοκλίπ μέσα στο Λούβρο, μπροστά από τη Νίκη της Σαμοθράκης και τη Μόνα Λίζα

Οι Beyoncé και Jay-Z ήταν πάντα μάστερ των εκπλήξεων και τώρα αποκάλυψαν δύο νέα μυστικά. Το πρώτο είναι ότι κυκλοφόρησαν ένα νέο κοινό άλμπουμ με το όνομά τους να εμφανίζεται ως "Τhe Carters" και τίτλο "Everything Is Love", το οποίο είναι διαθέσιμο μέσω της υπηρεσίας streaming του Tidal.

Το δεύτερο είναι ότι κάπως κατάφεραν να βγάλουν ένα βίντεο για το τραγούδι "Apeshit" στο φημισμένο μουσείο τέχνης του Λούβρου στο Παρίσι. 

Το βίντεο είναι εντυπωσιακό με τις ευρύχωρες αίθουσες τέχνης να είναι άδειες από τουρίστες και το ζευγάρι να ποζάρει μπροστά από διάσημα έργα τέχνης όπως η Μόνα Λίζα και η Νίκη της Σαμοθράκης. 

Σύμφωνα με όσα έχουν γίνει γνωστά το βίντεο γυρίστηκε τον περασμένο Μάιο και σκηνοθέτης είναι ο Ricky Saiz. Δεν είναι γνωστές λεπτομέρειες για το deal χάρη στο οποίο κατάφεραν να έχουν ένα από τα διασημότερα μουσεία του πλανήτη δικό τους και άδειο από επισκέπτες. 

Η Beyoncé ανακοίνωσε την κυκλοφορία του δίσκου μέσω του Instagram το βράδυ του Σαββάτου και ενώ ήταν στο Λονδίνο για την περιοδεία της On the Run II. 

Το βίντεο είναι πράγματι εντυπωσιακό: Πηγή: lifo.gr