Γεωργία Νταγάκη - Καλοκαιρινή Περιοδεία 2018

Μετά από την πολύ επιτυχημένη χειμερινή της περιοδεία τόσο με τις sold out παραστάσεις της ανά την Ελλάδα, όσο και με το αστείρευτο πάθος και την ενέργεια που τη χαρακτηρίζει επί σκηνής, η Γεωργία Νταγάκη ξεκινά τις καλοκαιρινές της συναυλίες σε διάφορες πόλεις της Ελλάδας, με την μουσική παράσταση "...δε λέει η καρδιά να μάθει...".

Έχοντας στις αποσκευές της όμορφες μελωδίες, τραγούδια και φυσικά την λύρα της η Γεωργία Νταγάκη για άλλη μια φορά, είναι έτοιμη να μαγέψει το κοινό της. 

Ύστερα και από την πρόσφατη κυκλοφορία του νέου της τραγουδιού "Το ίδιο λάθος", σε μουσική και στίχους Ορέστη Ντάντου το οποίο πολύ γρήγορα έγινε ραδιοφωνική επιτυχία, αποσπώντας ιδιαίτερα θερμές κριτικές, η Γεωργία Νταγάκη επιμελήθηκε με τους συνεργάτες της, ένα πρόγραμμα εφ' όλης της ύλης. 

Μια καρδιά που "δε λέει να μάθει" κι όλο κάνει το "ίδιο λάθος", γίνεται "Σύννεφο" και μας ταξιδεύει σε νέα και παλιά, πάντα διασκευασμένα τραγούδια, με ροκ - παραδοσιακό ήχο που την χαρακτηρίζει, αλλά παράλληλα που συγκινεί και ψυχαγωγεί βαθιά το κοινό, σε συνδυασμό πάντα με αυτό το πάθος, την ενέργεια αλλά και την αλήθεια που την διακρίνει σε κάθε της ερμηνεία, σε κάθε της βήμα. 

Με αυτόν τον τρόπο, η Γεωργία Νταγάκη αφήνει το προσωπικό της μουσικό στίγμα, μαγεύοντάς  μας για άλλη μια φορά όπως έχει καταφέρει άλλωστε, να μαγέψει και το ξένο κοινό  στις ευρωπαϊκές της περιοδείες. 

Παίζουν οι μουσικοί: 

Λουκάς Καλαντζάκος - Τύμπανα 
Νίκος Ταβουλάρης - Ηλεκτρική Κιθάρα 
Ρήγας Βοργιάς - Μπάσο
Νίκος Σταδιάτης - Ακορντεόν 

Επιμέλεια ήχου: 

Σάκης Πυριόχος και Άγγελος Πετκίδης 

"Το ίδιο λάθος" – Official YouTube Link:"Δε λέει η Καρδιά να μάθει" – Live:Official Facebook Page:
https://www.facebook.com/georgiadagaki 

Instagram Official:
https://www.instagram.com/georgiadagaki ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΠΕΡΙΟΔΕΙΑΣ: 

06/07 ΑΓΙΑ ΤΡΙΑΔΑ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ
21/07 ΝΑΥΠΛΙΟ (ΜΕ ΕΛΕΝΗ ΒΙΤΑΛΗ)
22/07 ΑΓΙΟΣ ΠΑΝΤΕΛΕΗΜΟΝΑΣ – ΦΛΩΡΙΝΑ
25/07 ΧΙΟΣ
27/07 ΓΡΕΒΕΝΑ
28/07 ΞΗΡΟΠΟΤΑΜΟΣ – ΔΡΑΜΑ
04/08 ΛΕΜΕΣΟΣ 
07/08 ΚΑΡΥΣΤΟΣ
12 & 13/08 ΠΟΤΑΜΟΣ - ΚΥΘΗΡΑ
27/08 ΝΑΥΠΑΚΤΟΣ
30/08 ΜΟΝΗ ΛΑΖΑΡΙΣΤΩΝ - ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
27/09 ΗΡΑΚΛΕΙΟ ΚΡΗΤΗΣ
20/10 ΝΕΑ ΥΟΡΚΗ 

*Το πρόγραμμα της περιοδείας θα ανανεώνεται συνεχώς με νέες ημερομηνίες.