Παραμένει ο Γιώργος Λιάγκας στον ΑΝΤ1; Τι απαντά ο παρουσιαστής

Ο Γιώργος Λιάγκας είχε μία τηλεοπτική σεζόν με αρκετά σκαμπανεβάσματα. Ο παρουσιαστής ξεκίνησε με το late night show  του, που παρότι σημείωνε υψηλές τηλεθεάσεις σταμάτησε νωρίς. Το δεύτερο μισό της σεζόν συνέχισε με τον παρουσιαστή σε ρόλο κριτή στο Dancing with the Stars.

Πού πρόκειται να τον δούμε όμως τη νέα τηλεοπτική σεζόν; 

Ο ίδιος μίλησε στους δημοσιογράφους μετά από αρκετό διάστημα και σημείωσε χαρακτηριστικά: 

"Ανήκω στον ΑΝΤ1. Ο ΑΝΤ1 είναι τα τελευταία 5 χρόνια το τηλεοπτικό μου σπίτι. Ό,τι είναι να γίνει θα γίνει μεταξύ εμού και του ΑΝΤ1 και όταν είναι να γνωστοποιηθεί κάτι, θα γνωστοποιηθεί. Σε ό,τι με αφορά έκλεισε μια τηλεοπτική σεζόν με πολύ μεγάλη τηλεοπτική επιτυχία. Δεν το λέω για μένα, το λέω και για την ομάδα που κάναμε την εκπομπή, η οποία μαζί με το Nomads και την πρωινή εκπομπή του Γιώργου Παπαδάκη ήταν μέσα στις τρεις καλύτερες από πλευράς νούμερων τηλεθέασης εκπομπές του ΑΝΤ1 για φέτος. Και η Φαίη πολύ καλά πήγε. Άρα ήταν μια πετυχημένη χρονιά στο πρώτο μισό. Στο δεύτερο μισό ήταν μια επιτυχημένη χρονιά για μένα γιατί ξεκουράστηκα, επένδυσα πάρα πολύ στα παιδιά, οπότε και αυτό καλό είναι. 

Εγώ θα ήθελα στο μέλλον να ξανακάνω μια βραδινή εκπομπή. Τώρα...υπάλληλος είμαι. Δεν έχω θέσει κάποιους όρους. Θα παρουσίαζα κάτι που θα μπορούσα να αντεπεξέλθω. Είχε γίνει κουβέντα για την απογευματινή ζώνη, η οποία στην πορεία σταμάτησε από το κανάλι. Το κανάλι αποφάσισε να μην ενεργοποιήσει την απογευματινή ζώνη. Πιστεύω ότι κάτι ωραίο θα βρούμε να κάνουμε με τον ΑΝΤ1".

Πηγή: peoplegreece.com