Σε μπελάδες με το νόμο η Sarah Jessica Parker

Σύμφωνα με το WWD η Sarah Jessica Parker είχε υπογράψει συμφωνία με το label κοσμημάτων Kat Florence, η οποία όριζε ότι θα προωθούσε τα προϊόντα του μέσα από μια σειρά δημόσιων εμφανίσεων, φωτογραφιών και συνεντεύξεων. Της χορηγήθηκαν 5 εκατομμύρια δολάρια σε δόσεις, μαζί με ποσοστό 10 τοις εκατό από όλες τις πωλήσεις κοσμημάτων οι οποίες ανήλθαν στα 7,5 εκατομμύρια δολάρια.

Παρόλο που η Parker έκανε κάποια προώθηση της συλλογής, η Florence ισχυρίζεται ότι "σύντομα μετά την έναρξη της συμφωνίας, όλες οι ενέργειες της συμφωνίας έπαψαν". 

Ένα από τα παράπονα περιλαμβάνει τα σχέδια της εταιρείας για ένα πάρτι λανσαρίσματος συλλογής, όπου η SJP καθυστέρησε να δώσει μια ημερομηνία που θα μπορούσε να παρευρεθεί, και όταν το έκανε πρότεινε ένα πρωί της Τρίτης μέχρι το απόγευμα με το event τελικά να ακυρώνεται. 

"Αυτή η ημερομηνία και η ώρα δεν θα μπορούσαν να λειτουργήσουν για το λανσάρισμα του βραδινού προϊόντος που είχε προγραμματιστεί και ήταν μέρος των υποχρεώσεων της συμφωνίας", γράφει η Florence στην καταγγελία. "Παρά ταύτα, η εναγόμενη αρνήθηκε να παράσχει εναλλακτικές βραδινές ώρες ή ημερομηνίες". 

Η Parker, αφού έλαβε μέρος της πληρωμής της, δήλωσε ότι δεν ήταν διαθέσιμη για περαιτέρω διαφημιστική δουλειά στα τέλη του 2016 και στις αρχές του 2017 καθώς κινηματογραφούσε τη σειρά του HBO Divorce, υποστηρίζει η καταγγελία. Η Florence κατηγορεί τον Parker για παραβίαση της σύμβασης και αμέλεια για ψευδή στοιχεία και ζητεί αποζημίωση σχετικά με το κόστος παραγωγής της γραμμής με την Parker, μαζί με αποζημιώσεις. 

Ωστόσο, το WWD προσθέτει ότι μια πηγή κοντά στην κατάσταση ανέφερε ότι έγιναν αρκετές προσθήκες στη σύμβαση της SJP μετά την υπογραφή της, συμπεριλαμβανομένου ενός υποχρεωτικού αριθμού ποστ στο Instagram και συνεντεύξεων σε περιοδικά. Η Parker απέρριψε τις νέες προσθήκες πράγμα που οδήγησε σε νομικές ενέργειες.

Πηγή: marieclaire.gr