Στέφανος Κορκολής - Παρουσίαση δίσκου "Θάθελα αυτήν τη μνήμη να την πω", στο Public στις 2 Iουνίου

Το Σάββατο 2 Ιουνίου στη 1 μ.μ., θα πραγματοποιηθεί στο Public Συντάγματος στο χώρο του βιβλιοπωλείου, η live παρουσίαση δίσκου του μουσικού έργου του Στέφανου Κορκολή "Θάθελα αυτήν την μνήμη να την πω" σε ποίηση Κ.Π.Καβάφη, με τη μοναδική ερμηνεία της Σοφίας Μανουσάκη.

Θα ακολουθήσει υπογραφή δίσκων από τον Στέφανο Κορκολή και τη Σοφία Μανουσάκη. 

Ήρθε απρόσμενα αυτή η μαγική στιγμή, που ο τεράστιος ποιητής μίλησε στον μεγάλο συνθέτη. Προέκυψε ένα μουσικό έργο, που μοιάζει να γράφτηκε συγχρόνως με τα αριστουργηματικά ποιήματα. Μόνο ο χρόνος γραφής τα χωρίζει, αλλά σε αυτή την περίπτωση, ο χρόνος δεν έχει καμία σημασία. Μουσική στα ποιήματα, ποιήματα στη μουσική. Μία σύμπραξη με σύμμαχο την τέχνη. Η τέχνη ένωσε τους δύο καλλιτέχνες για πάντα. Και όλοι όσοι αγκάλιασαν το έργο αυτό, κατάλαβαν την δύναμη της σύμπραξης αυτής. 

Το έργο "Θάθελα αυτήν την μνήμη να την πω" παρουσιάστηκε για πρώτη φορά στο κοινό τον Οκτώβριο του 2017, στην Όπερα του Καΐρου και στην Βιβλιοθήκη της Αλεξάνδρειας, στα πλαίσια των "Καβαφείων 2017" και κέρδισε τον θαυμασμό και την αγάπη του κόσμου από το πρώτο άκουσμα. Η παρουσίαση αυτή στο αθηναϊκό κοινό έγινε για πρώτη φορά στα τέλη Απριλίου στο Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος, όπου η παράσταση έγινε μέσα σε 2 λεπτά sold out! 

LIVE ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΔΙΣΚΟΥ 

ΣΤΕΦΑΝΟΣ ΚΟΡΚΟΛΗΣ 

"Θάθελα αυτήν την μνήμη να την πω" 

ΣΑΒΒΑΤΟ 2 ΙΟΥΝΙΟΥ 13:00 

PUBLIC ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΟΣ 

ΕΙΣΟΔΟΣ ΕΛΕΥΘΕΡΗ 

Ο δίσκος κυκλοφορεί σε όλα τα ψηφιακά καταστήματα από την Panik Oxygen: http://smarturl.it/Korkolis_Cavafy 

Official Artists Pages

https://www.facebook.com/Stefanos.Korkolis
https://www.facebook.com/SofiaManousakiOfficial 

https://www.instagram.com/stefanoskorkolis_official
https://www.instagram.com/sofiamanousakiofficial