Το εξωφρενικό ποσό που αξίζει κάθε post της Kylie Jenner

H Kylie Jenner έχει ανεβάσει 5.435 φωτογραφίες στο Instagram και ενώ μπορεί να μην είναι η celebrity με τους περισσότερους followers (η Selena Gomez κρατά ακόμα αυτόν τον τίτλο), έχει γίνει σε μία από τους μεγαλύτερους influencers των social media.Σύμφωνα με ένα νέο δημοσίευμα, κάθε ένα post της Kylie Jenner αξίζει 1 εκατομμύριο δολάρια. 

Η D'Marie Analytics, η social media εταιρεία πίσω από την έρευνα, εξέτασε τα στατιστικά στοιχεία του πόσοι άνθρωποι αλληλεπιδρούν με τα posts της Kylie -πχ. να κάνουν likes ή σχόλια. Ωστόσο, δεν είναι όλα της τα posts εμπορικού περιεχομένου, γι' αυτό η ομάδα απέδωσε μία "αξία" σε κάθε δημογραφική ομάδα των followers της για να εξακριβώσει πόσα θα κέρδιζε για κάθε post αν ήταν διαφήμιση. 

Την περασμένη χρονιά, η Kris Jenner είπε πως η εταιρεία Kylie Cosmetics κέρδισε 420 εκ. δολάρια μέσα σε 1.5 χρόνο, πράγμα που την έχει φέρει ήδη αρκετά κοντά στο να γίνει δισεκατομμυριούχος μέχρι την ηλικία των 25. Οπότε, την επόμενη φορά που πιάσετε τον εαυτό σας να κάνετε like σε μία από τις φωτογραφίες της Kylie, να θυμάστε πως συμβάλλετε στην αυτοκρατορία εκατομμυρίων της.

Πηγή: jenny.gr